Zenekar hírek

Megjelent Dzsúdló legújabb dala

2021.07.19.

author:

Megjelent Dzsúdló legújabb dala

A „Miért ne” című szám az előadó július 29-én megjelenő, ‘Szörnyeteg’ című második nagylemezének utolsó előfutára. Az albumról már napvilágott láttak a „Para” és az „Állat” című dalok – a „Miért ne” az utóbbi folytatása.

„Nagyon tudatos volt az a folyamat, hogy milyen sorrendben hozunk ki dalokat, hogyan csöpögtetünk infókat a lemezmegjelenésig. A Parában és az Állatban is bemutattam néhány ösztöni, állati karaktert és motívumot – ezek visszatérnek a Miért ne-be is, mind tartalmilag, mind vizuálisan.” – mondta Dzsúdló a legújabb dalról.

A „Miért ne” az ember két oldalát mutatja be.

„Azt a furcsa ambivalenciát járja körül, hogy az ember nem lehet csak egy valami, inkább rétegekben kezelem a személyiségeket. Tehát ha akarom, egyszer ilyen leszek, ha akarom, egyszer annak az ellentéte. Maga a lemez is ezzel a topikkal játszik, hogy minden emberben ott van egy veszélyes / vidám / creepy antromorf alak, és az is mi vagyunk.” – tette hozzá az énekes.

A ‘Szörnyeteg’ július 29-én kerül piacra. Az albumot a vájtfülűek július 28-án, az Akvárium Klubban már a megjelenés előtt is meghallgathatják, illetve az eseményen debütál a Szörnyeteg CD és a lemezhez kapcsolódó új merch is.


 

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük