Hétvégi program ajánló Koncert ajánló

Nevetve, zúzva vagy merengve a cidri ellen: programok a tél derekára!

2019.01.07.

author:

Nevetve, zúzva vagy merengve a cidri ellen: programok a tél derekára!

A tél derekán, a cidri idején mi sem lehet jobb, mint valami test és lélekmelegítő programra benevezni. Ebből a januári, csendesebb időszak ellenére is szerencsére bőven akad majd Budapesten, ezért nem átallottunk összeszedni nektek egy csokorral belőlük!

01.10 Michale Graves, Robot

A Misfits névnél aligha ha lehetne jobb hívóazót találni egy hangulatos horror punk bulira, ezt a kitételt pedig a csapat egykori énekesének, Michale Graves-nek a január 10-i érkezése tökéletesen teljesíti is! A koncert a 2018 áprilisi buli ízes folytatása lesz, az akkor csordultig megtelt Robotban! A koncertre a nagyérdeműt a stílusban és lendületben is passzos, német The Crimson Ghosts fűti majd fel.

Michale Graves @ Robot jegyelővétel >>>


01.09: Bill Burr, Kongresszusi Központ

Bill Burr hatalmas fazon, akinek merész stand-up kiállásai méltán tették Észak-Amerika egyik legnépszerűbb humoristájává. A pengeéles társadalomkritikával, és  kompromisszummentes mondandóval alaposan megspékelt előadó 2019. január 9-én Budapestet is betámadja, és egy alapos  tornát tart majd a rekeszizmunknak a Kongresszusi Központban.

Bill Burr @ Kongresszusi Központ jegyelővétel >>>


01.10: The Mojo, Muzikum

Egy jó kis fílingelős estének néz elébe mindenki, aki a január 10-én a Muzikum falai közé látogat, ugyanis Budapest egyik legüdébb zenei színfoltja, a The Mojo indítja itt a 2019-es szezonját! A csapat pop, beat és tradicionális blues dallamokból sző majd egy ízes évindító koncertet, amely garantáltan ráhangol minket az újévre!

The Mojo @ Muzikum jegyelővétel >>>


01.11: Stagediving Fesztivál, Dürer Kert

A Watch My Dying által elindított, és azóta is gondosan felügyelt Stagediving Fesztivál 2019-ben már a 16. alkalommal segíti a naptári év beröffentését! A január 11-i koncertfolyam jó szokása szerint markol egy szép nagyot a hazai undergrundból, és alaposan behinti majd vele a Dürer Kert valamennyi koncerthelyszínét. Fellépők: Watch My Dying, Cadaveres, Salvus, DivideD, The Tumor Called Marla, Tiansen, Unforeseen, Hit By A Schoolbus, Archaic, Stabbed, Plasticocean, King Furia, Beerzebub

Stagediving Fesztivál 2019 jegyelővétel >>>


01.12: The Idoru, Dürer Kert

Egy több mint kellemes szeánszot rakott össze a The Idoru az év elejére, egész pontosan január 12-re a rajongóknak: a csapat mindkét formációja zenél majd egyet a Dürer Kertben, alaposan beletúrva a banda teljes életművébe. Ráadásul már a felvezetésre sem lehet panasz, hiszen a Satelles és a Lightchaser indítja majd az underground zenei hömpölygést.

The Idoru @ Dürer Kert jegyelővétel >>>


01.12: Tudósok, ELLÁTÓház

A Tudósok zenekar valódi keresztmetszete az utóbbi több mint másfél évtizednyi hazai underground és alternatív zenei vonulatának, amiből ki is jár majd egy alapos ízelítő a fővárosi tanoncoknak január 12-án az ELLÁTÓház laborjában. Az esemény külön pikantériája, hogy az új lemez előszele is meglebbenti majd a hallgatóság dobhártyáját. A koncert vendége a Citizen Naïv lesz.

Tudósok @ ELLÁTÓház jegyelővétel >>>


 

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük