Koncert ajánló

Novemberben újra Budapesten az August Burns Red!

2019.03.11.

author:

Novemberben újra Budapesten az August Burns Red!

Az August Burns Red harmadik, Constellations lemeze idén lesz 10 éves, ennek örömére pedig úgy döntöttek a srácok, hogy egy világkörüli turnén elevenítik fel a lemez dalait. A csapat szinte napra pontosan lemezbemutatója után egy évvel, november 23-án játszik ismét a Dürer Kertbe.

A Constellations a pennsylvaniai banda harmadik lemeze volt, amellyel a megjelenés hetében feljutottak a Billboard 200-as listájának a 24. helyéig. A modern metalcore úttörőinek számító csapat korongjai rendre felkerülnek a neves toplistákra, legutóbbi lemezükről – a tavaly nálunk is bemutatott – Phantom Anthem-ről pedig az Invisible Enemy c. daluk Grammy-jelölést is kapott a Legjobb Metál Előadás kategóriában.

A banda súlyos dalai, bonyolult gitártémái és masszív riffjeivel szerencsére időről-időre élőben is eljutnak Budapestre, most pedig egy az egyben élvezhetjük a Constellations „klasszikusait”, mint például a Marianas Trench-et, a Thirty and Sevent vagy az egy pennsylvaniai misszionárius emlékére írt Indonesia-t november 23-án, a Dürer Kertben.

August Burns Red @ Dürer Kert jegyek >>> (03.15-től)

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük