Hétvégi program ajánló Koncert ajánló

Októberi hajrá – programok a hónap utolsó hétvégéjére

2019.10.24.

author:

Októberi hajrá – programok a hónap utolsó hétvégéjére

Még egy utolsó hétvége maradt az októberből, amit ha rajtunk múlik, ismét nem fogtok élő zene és bulik nélkül tölteni, hogy pontosan miért is nem, azt az alábbi listánkban dekódoljuk nektek! 

10.26: Keep Floyding, Muzikum

A több mint fél évszázados múltra visszatekintő Pink Floyd legnagyobb hazai tisztelői és zene örökségük elkötelezett ápolói, a Keep Floyding zenekar október 26-án, a nyári Aquincum-koncertek után ismét beltérben, a Muzikum klubban kelti életre a legendás formáció örökérvényű dalait.

Keep Floyding @ Muzikum jegyelővétel >>>


10.26: Dopethrone, Dürer Kert

Október 26-án ismét elborult zenefolyam hömpölyög be a fővárosba Desszert Feszt Budapest ölelésében, mégpedig a kanadai doom-szörny, a Dopethrone vezetésével! A csapat sötét szövegvilággal, és csontot roppantó rifftömeggel köszön majd be eme őszi napon a Dürer Kertbe, ráadásul egy minifesztiválnyi hazai körítéssel, ugyanis szintén ezen az estén pendíti meg a húrokat a Pozvakowski, a Shapat Terror, a Wasted Struggle, a Grizzly, az Ueum, a BORU és a Woodstock Barbie!

Dopethrone @ Dürer Kert jegyek >>>


10.26: Anomalie Live, ELLÁTÓház

Anomalie, azaz Nicolas Duouis klasszikus zongoristából vált az elektronikus billentyűzetek mesterévé, ezt pedig mi sme igazolja jobban, minthogy az Anomalie Live néven futó élőzenekaros formációjának útját rendre teltházas koncertek jelzik. E produkció érkezik október 26-án Budapestre, és az esemény égisze alatt 20 szerencsés egy külön mesterkurzusra is benevezhet a kanadai művésszel.

Anomalie Live @ ELLÁTÓház jegyek >>>


10:26: Tales Of Evening, A38 Hajó

A Tales Of Evening legutóbbi, harmadik nagylemezét népszerűsítő, “A fény nyomában” névre keresztelt turné 2019-ben országos szinten 10 nagyvárosba látogatott el. A zenekar koncertsorozatának utolsó állomása Budapesten lesz az A38 Hajón, 2019. október 26-án. Az este különleges vendégei a Nova Prospect és a Leecher lesznek.

Tales Of Evening @ A38 Hajó jegyek >>>


10.27: Marco Mendoza, BackStage Pub

A The Dead Daisies, a Whitesnake, Thin Lizzy, Ted Nugent, Blue Murder zenekarok legendás basszusgitárosa, Marco Mendoza október 27-én tér vissza Budapestre, hogy ismét tálaljon egy mutatós szeletet kiadós életművéből a BackStage Pub színpadán. A doboknál Kyle Hughes míg a gitáron Tommy Gentry kíséri majd a kultikus zenészt.

Marco Mendoza @ BackStage Pub jegyek >>>

 

Fotó: Anomalie Live


További őszi programok a Tixa.hu-n >>>

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük