Zenekar hírek

Óriáshullámon érkezik a vadiúj Woodstock Barbie dal

2020.11.12.

author:

Óriáshullámon érkezik a vadiúj Woodstock Barbie dal

A Woodstock Barbie tavaly ősszel dobbantott bemutatkozó EP-jével, a Never Gonna Fall in Line-nal, amivel lerakták zenei világuk alapjait: lágy, soul-os blues rock és kemény, karcos stoner rock fúziója ez lila hippi-szemüvegen keresztül, de az elmúlt bő évben még jobban össze érlelték a főzetet, és a karantén-hónapokban sem tétlenkedtek.

Sorra készültek az új dalok, adtak koncertet az A38 Hajón, felléphettek az idei év komplett fesztiválszezonját reprezentáló Fekete Zajon, a Fülesbagoly tehetségkutató debreceni döntőjében Szandra bezsebelte a legjobb énekesnőnek járó díjat, Arián (gitár, billentyűk) pedig a legjobb hangszeres zenésznek járót, nem mellesleg a Campus Fesztivál különdíját is.

“Ez a dal a szabadság és rendíthetetlenség életérzését jeleníti meg. Ez egy olyan magas rezgésű jelenség, mint amikor meglovagolod a legnagyobb hullámot a tengeren vagy kiugrasz egy repülőből.” – mondta a dalról Szandra, a zenekar frontasszonya.

Az új, Soul Smoke című EP-jükre öt dal kerül, ezekből a most megjelent High Wave az első, és december 8-án jelenik meg egyben Az új kislemezt Sipos Ábris és Köge keze alatt a Pinewoodban rögzítették, és Miskolczi Marci (Kepler Studio) keverte és masterelte.


Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük