Jegyelővétel Koncertajánló

Rendhagyó moziturnéra indul a Wake Up 1230 szupergroup

2022.09.16.

author:

Rendhagyó moziturnéra indul a Wake Up 1230 szupergroup

Rendhagyó koncertsorozatra invitál a Wake Up 1230 zenekar, az ország legismertebb rock and roll arcait felvonultató szupergroup (Baksa-Soós Attila – ének, Frenk – gitár, Papp Szabi – basszusgitár, Beck Zaza – dob). A zenészek a Wake Up 1230 mellett meghatározó tagjai a 30Y, a Supernem, a Frenk és Rühös Foxi zenekaroknak.

Az élőzenés koncertekre a fiúk különleges vizuális élménnyel is készülnek, amit a Kultik mozik nagyszerű környezete, elsőosztályú hangtechnikája és kimagasló minőségű mozi-vetítéstechnikája egészít ki. Közönségtalálkozó, a tavaly októberben megjelent Wild Colors című bakelit nagylemez dedikálása és további programok teszik teljessé a mozis élőzenei koncertélményt. Baksa-Soós Attila, a Wake Up 1230 frontembere, énekese hozzátette:

„A zenekarból mindannyian imádunk moziba járni. Számos dalunk vesz fontos társadalmi kérdéseket górcső alá, ezért különleges lehetőség, hogy a zenénket mozivásznon illusztrálhatjuk.”

A mozis koncertekről a Rockstar Photographers díjnyertes csapata egy egészestés dokumentumfilmet is forgat, az ötlettől a megvalósulásig, sok-sok backstage felvétellel, interjúval. Szabó Krisztián, a Kultik Mozihálózat Kft. ügyvezetője így nyilatkozott:

„Teljesen új vizekre evezünk azzal, hogy a Wake Up 1230 zenekar a mozijainkban fog fellépni. Nagy öröm a srácokkal dolgozni, már az előzetes megbeszéléseink is olyanok, mint egy-egy energizáló rock and roll buli.”

A koncertek előtt, a zenekar kifejezett kérésére, számukra lényegi témákat fognak rövidfilmekkel bemutatni a társadalmi felelősségvállalás szellemében.

Wake Up 1230 turné helyszínek és időpontok:

  • 2022.09.30: Budapest Kultik Terasz Corvin Plaza
  • 2022.10.27: Dunaújváros Kultik Dózsa Mozicentrum
  • 2022.11.24: Pécs Kultik Uránia Mozi
  • 2022.12.03: Sopron Kultik Elit Mozi
  • 2023.01.27: Budapest Kultik Csepel Mozi

Wake Up 1230 jegyek >>>


Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük