Jegyelővétel Koncertajánló

Retrospektív utazásra invitál szombaton a Dance with The Dead

2022.10.04.

author:

Retrospektív utazásra invitál szombaton a Dance with The Dead

Az amerikai duó zenéjével a ’60-as, ’70-es, ’80-as évekbe repít vissza, analóg szintetizátoraikkal és gitárjaikkal olyan, mintha az akkori sci-fi és akció filmek filmzenéit idéznék meg. Justin Pointer és Tony Kim kettőse október 8-án az Akvárium Klubban ültet be az időgépbe minden synthwave rajongót.

A Dance with The Dead 2013-ban, éppen Halloweenre időzítette első, Out of Body c. lemeze megjelenését, amely nagyszerű kritikákat kapott mind a synthwave, mind a metál és az EDM rajongóitól. A bemutatkozó anyagot hamar követte az Into the Abyss EP sötétebb tónusokkal, majd egy évvel később már kint is volt második lemezük, a Near Dark olyan slágerekkel, mint az Andromeda és az Invader.

Ehhez képest meglepő, hogy csak 2015-ben léptek ki a stúdió falai mögül: ekkor adták első élő koncertjüket Los Angelesben, ősszel pedig már el is indultak első Európa-turnéjukra, egy évvel később pedig a The Shape-pel felvértezve már headlinerként tértek vissza az öreg kontinensre, 2018-ban pedig Budapestre is megérkeztek. Mostanra már sokadik európai körútjukon túl, januárban megjelent Driven to Madness albumukkal őrjítik meg a hazai közönséget október 8-án, az Akvárium Klubban. Előttük Daniel Deluxe, dán producer felel a bemelegítésért.

Dance with The Dead jegyek >>>

New Beat

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük