Koncert ajánló Zenekar hírek

Saját himnuszt is kapott az AWS, Cloud 9+, JumoDaddy közös turné

2019.12.05.

author:

Saját himnuszt is kapott az AWS, Cloud 9+, JumoDaddy közös turné

A két modern rock csapat és a DJ december 6-án közös országos turnéra indul, amely beharangozójaként / koronázásaként egy közös számot is kiadtak. Az „Engedd el” című rockdalhoz egyközös csapatós videó társult, a dal a közös turnéállomásokon, illetve a december 29-i évzáró Cloud 9+ bulin is elhangzik majd!

Cloud 9+, az AWS, JumoDaddy és Gekko december hatodikán országos turnéra indul, hogy egy egyedi, rock-elektro-rap stíluskavalkádot ajánlanak a közönségnek. „Az volt a célunk, hogy kilépjünk a komfortzónánkból és a megszokott közegből, és egy kísérletezőbb, színesebb zenei palettát kínáljunk a közönségünknek.”

A koncertturnéhoz egy turnéhimnusz is készült, amely az előadók első koncertélményét idézi fel, és amelyet több éves tervezés előzött meg. „Évek óta tervezzük a közös munkát, és nagyon örülünk, hogy idén végre összejött a projekt! A „Viszlát nyár” feldolgozás irgalmatlan sikere bebizonyította, hogy mind alkotói, mind közönségi oldalról van igény egy közös számra. Energikus összmunkáról volt szó, ami szerintünk a számon is meglátszik,  JumoDaddy elektronikai elemeinek köszönhetően pedig még izgalmasabb és színesebb zenei világot értünk el.” – mondta Szivák Zsolt.

„Olyan dalt akartunk, ami egy mindenki által megélt, közös élményről szól. Az „Engedd el” az első koncertélményünket dolgozza fel. A félelmet, rémületet, amivel indul, majd azt a folyamatot, ahogy ez az élet részévé válik. Egy offenzív, kőkemény közeg a rockszcéna, számunkra mégis egy biztos hely, ahol leadhatjuk a stresszt és a hétköznap által generált problémákat és feszültséget” – tette hozzá Siklósi Örs, az AWS frontembere.

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük