Koncert ajánló

Sötét zenék 2019-re: jövőre a Priest és az Antimatter is Budapestre érkezik

2018.11.15.

author:

Sötét zenék 2019-re: jövőre a Priest és az Antimatter is Budapestre érkezik

Az idén nyáron visszatért Fekete Zaj fesztivál csapata nem pihen szezonon kívül sem, és sorra állítja csatarendbe a zene sötét oldalának hőseit, hogy itt a magyar fővárosban is elmerülhessünk borongós, kietlen világukban. Ebből emeltünk ki nektek két friss érkezőt, akik garantáltam maradandó koncertélményt hoznak majd a dark rock és dark synth stílusok rajongóinak.  

01.25: Priest, Dürer Kert >>>

Az újvonalas synthwave zene egyik friss, de annál markánsabb képviselője érkezik Budapestre január 25-én! A 2015-ben alapított, svéd Priest látogat majd el az év elején a Dürer Kertbe, és hozza magával a kilátástalanságból sarjadt, de egy jobb világ ígéretét hordozó elektronikus próféciáit.

Priest @ Dürer Kert jegyelővétel >>>


03.18: Antimatter, Robot

A dark rock világából érkezik 2019. március 18-án a Robotba a brit Antimatter, akik már 20 éve szállítják keserédes, sötét dallamok hátán a jellegzetes, elektronikával is jó viszonyt ápoló rockzenéjüket. A turné apropója a zenekar Black Market Enlightenment címen, 2018 végén befutott, friss albuma, de természetesen a koncerten a 7. lemez elődeinek dalait sem fogja hanyagolni a csapat!

Antimatter @ Robot jegyelővétel >>>

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük