Egyéb Koncert ajánló

STONEDIRT: megjelent a groove/thrasherek harmadik stúdióalbuma!

2018.09.26.

author:

STONEDIRT: megjelent a groove/thrasherek harmadik stúdióalbuma!

Backlash-Zone címmel megjelent a budapesti groove/thrash metalos STONEDIRT harmadik lemeze. A korong megrendelhető a zenekar honlapján és a metalshop.hu-n, illetve az on-line streaming felületeken is (Spotify, Tidal, Google Play, Deezer, Amazon, stb.) meghallgatható és megvásárolható.

Backlash-Zone a Standing Waves stúdióban, Egerszalókon nyerte el a végső formáját Sohajda Péter és Badarász Béla (Burning Full Throttle) segítségével, a lemezborító frontját pedig Viszokai Krisztián “Mr Zero” készítette. Elég sokat kellett várni arra hogy újra egy nagylemezzel jelentkezzünk de legalább, ahogy szoktuk, megint a tőlünk telhető maximumot nyújtottuk. Szerintünk izgalmas és sokoldalú lemez született, igazi old school és modern egyveleg.” – tették hozzá a srácok.

Stonedirt: Backlash-Zone elektronikus formában elérhető az alábbi képre kattintva:

Az eddig elkészült két videoklip (“Steadfast” és “Desolation Hammer”) után a harmadikhoz a srácok a rajongók segítségét kérték: Figyelem! Most ti is részt vehettek az “In Metal We Trust” klipjének elkészítésében! Mindössze annyit kell tennetek, hogy küldtök egy 2-5 másodperces videót, amiben haverokkal partyztok, headbang-eltek, metálvilláztok, egy kedvenc zenekaros pólóra mutattok, vagy bármilyen saját metalhoz kapcsolódó relikviát tartotok, gitárt törtök össze, stb., szóval egy rövid videó bármiről, ami metal!“


09.28: Stonedirt @ Soproni Metál Invázó 2018 jegyelővétel >>>

10.13: Stonedirt @ Városi Rock Klub, Szeged jegyelővétel >>> 

 

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük