Zenekar hírek

„Szenvedély, mintha az ördög bújt volna belénk” – új Woodstock Barbie dal és klip

2021.12.14.

author:

„Szenvedély, mintha az ördög bújt volna belénk” – új Woodstock Barbie dal és klip

Új dalokat ír a Woodstock Barbie, amiből egyet már rögzítettek is egy live session keretében. Szenvedélyes vonzalom, mintha az ördög bújt volna belénk: itt a Blues & Juice.

Elementáris erővel hasít az alig két éves Woodstock Barbie. Nem sokkal a pandémia előtt indították a zenekart, a nehézségek ellenére viszont iszonyúan pörögnek; tavaly játszottak a nyár egyetlen fesztiválján, a Fekete Zajon, majd bezsebelték a Fülesbagoly legjobb énekesnő és legjobb hangszeres zenész díját. Az évet második EP-jükkel, a Soul Smoke-kal indították és bekerültek a 9 ország összefogásában futó HEMI Music Award programba is. Nyáron játszottak a Campuson  és a Szevastock fesztiválon is, eljutottak a szerb Mount of Artanra fesztiválra is a varázshegy tetején, a szeptembert pedig Csehországban indították, meghívást kaptak a nagy lengyel Blues Alive fesztiválra, amit összekötöttek egy egyhetes turnéval, aminek minden állomásán szétszedték őket a cseh és lengyel blues rajongók, november végén pedig eljutottak első showcase-ükre is, a szkopjei PIN Music Conference-re, ahol megnézte őket az EXIT fesztivál bookere is. 

“Ez a dal a szexuális vonzalomról szól. Egy olyan hevesen szenvedélyes vágyról, ami úgy feszít, mintha csak az ördög bújt volna belénk.” – mesélte a dalról Szandra, a zenekar énekese. 

Az új dalt még a turné előtt rögzítették a törökbálinti SuperSize-ban, egyben feljátszva, a videót pedig Szombath Máté és a Cineast csapata készítette, akikkel a dögös Never Ending Blues klipjén is dolgoztak. A Blues & Juice a készülő új kislemezük előfutára, ami várhatóan jövő tavasszal fog megjelenni, úgyhogy most december 18-án a Szimplában búcsúznak egy időre, hogy elvonuljanak a próbaterembe. Gyertek el, hallgassátok meg élőben is!


 

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük