Koncert ajánló

Szimfonikus évzáró koncertet tart a Magashegyi Underground!

2018.11.08.

author:

Szimfonikus évzáró koncertet tart a Magashegyi Underground!

A Magashegyi Underground lassan tíz éve úttörő szerepet töltött be a hazai könnyűzenei piacon a szimfonikus megszólalás meghonosításában – amit utána számtalan hazai előadó vett át és követett sikeresen. Most még bátrabb lépést tesznek: a költészet világát hozzák be a komolyzenével átitatott dalok közé. Legújabb műfajközi kalandjuk gyümölcsei a leghíresebb mai költő-írónő Tóth Krisztina verseire komponált dalok.

December 2-án, a Budapest Kongresszusi Központban hallhatjuk először az új dalokat, egy alaposan átgyúrt-áthangszerelt szimfonikus koncert keretein belül. A nagyszabású előadáson emellett a korábbi lemezeiken szereplő megzenésített verseket is előadják majd: olyan ritkán játszott dalok is elhangzanak, mint Závada Péter Szinopszisa vagy Parti-Nagy Lajos Nyár, némafilmje – ezeket kizárólag a csapat szimfonikus koncertjein lehet hallani élőben, ezért is érdemes ellátogatni az eseményre.


A koncert felvezetéseként készítettek egy különleges videót is, a már-már magashegyi családtagnak számító Beck Zolival (30Y) közös, Látod című dalukra – egy Somló-hegyi kápolna falai között:

A kisfilm tökéletes ízelítőt ad a nagyszabású koncertből, hiszen egyrészt Beck Zoli is ott lesz majd a Budapest Kongresszusi Központban, másrészt a decemberi koncert új hangszereléseiben a kórus is hangsúlyos szerephez jut.

Az esemény a Magashegyi Underground legfontosabb és legnagyobb idei koncertje lesz, új műsorral, rendkívüli látvánnyal és számos vendéggel. „Új és még újabb képi világ, új és még újabb hangszerelések, költészet, vendégművészek, tökéletes hangzású kórus és egy új, mélyen életigenlő koncertnek lehetnek szem- és fültanúi december 2-án. Kezdjük együtt az ünnepeket!” – szól a zenekar invitálása a különleges koncertre.

Magashegyi Underground szimfonikus koncert jegyelővétel >>>

 

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük