Hétvégi program ajánló Koncert ajánló

Szombat éjjel a Budapest Parkban folytatódik a Pride!

2019.07.04.

author:

Szombat éjjel a Budapest Parkban folytatódik a Pride!

Idén is színes programmal készül a Szivárvány Misszió Alapítvány, hiszen ismét megrendezik a Budapest Pride Official Afterparty-t, a Rainbow bulit, ahol a sokszínűség megünneplése mellett egy fontos üzenettel készülnek 2019. július 6-án a Budapest Parkban.

Üzenetük mindenkihez szól, mert hisznek abban, hogy bár különbözünk, mégis van valami, ami összehoz minket. Egy közös történetszál, egy közös emlék, egy közösség.

Van egy közös a történetünkben, ahogy azt a 2019-es Budapest Pride szlogen hirdeti, mellyel a szervezők az emberek közti hasonlóságokra és nem a különbségekre kívánják felhívni mindannyiunk figyelmét. Ezzel az üzenettel igyekeznek közelebb hozni minden arra nyitott embert, nemi- faji- vallási- és egyéb hovatartozástól függetlenül. Hisznek abban, hogy bár sokszínűek vagyunk, életünk egy-egy adott pontján megtalálhatjuk a közös metszetet, történeteink közös pontját, mely közelebb hoz minket egymáshoz.

2019. július 6-án este 22:00 órai kezdettel színes programmal töltik meg a Budapest Park több helyszínét. Éjfélig változatos zenei programmal, hazánk legmenőbb előadó művészeivel, DJ-kkel, revü- és showelemekkel várják a vendégeket, majd hajnalig tartó bulival zárják az egy hónapossá nőtt, közösségi szervezésű Pride fesztivált. Az önfeledt szórakozás mellett idén sem feledkeznek el alapítványuk segítő és oktató küldetéséről, így a Civil Bunkerben minden egészségmegőrző és megelőző kérdésre választ kapnak az oda látogatók, valamint ingyenes szűrésen is részt vehetnek.

“Tavaly mertünk nagyot álmodni, több, mint 4000 ember tette ugyanezt velünk a Budapest Parkban és idén reményeink szerint ezt a látogatószámot is túlszárnyaljuk, és a bevételek megalapozzák majd a Szivárvány Misszió Alapítvány 2020-as munkájának anyagi hátterét.” – mondták el a szervezők.

Rainbow Party 2019 jegyek >>>

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük