Hétvégi program ajánló

Szombaton visszatér a BorVár a Siklósi Várba!

2019.05.22.

author:

Szombaton visszatér a BorVár a Siklósi Várba!

Május 25-én visszatér a Siklósi Vár teraszára „A múlt illata, a jelen zamata, és a jövő dallama!” azaz a térség egyik leghangulatosabb boros és gasztronómiai eseménye, a BorVár!

„A múlt illata” igen, mert a Vár ódon falai a történelem által átitatott különleges illatot árasztanak magukból; és a kiállító borászok régebbi évjáratokat is bemutatnak.

„A jelen zamata” igen, mert a modern borkóstoló mellet, a jelen konyhaművészetét megtestesítő különleges gasztronómiai élményeket is tartogat a rendezvény.

„A jövő dallama” igen, mert a borkóstolás mellett zenei programokkal is készülnek a szervezők, és minden évben megismételni a rendezvényt.

A hagyományteremtő esemény idei újdonsága, hogy a kiállítók bázisát adó villányi borászok mellet ezúttal vendég borvidék, a pécsi borvidék is jelen lesz. További cél, hogy a helyi közönségen kívül az ország borszerető emberei ellátogassanak Siklósra, ahol a vár falai között sétálva egy pohár borral, zenét hallgatva ismerkedhetnek a helyi kultúrával és gyönyörködhetnek a táj szépségében. És ha már Siklóson járunk, ne feledkezzünk meg a gyógyfürdőről, és a történelmi templomokról sem. Rengeteg a látnivaló a környéken.

BorVár 2019 jegyek >>>

 

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük