Zenekar hírek

Szorongás, remény, valamint mackónadrág és sztárparádé – itt az új Helo Zep! klip!

2021.03.08.

author:

Szorongás, remény, valamint mackónadrág és sztárparádé – itt az új Helo Zep! klip!

Március 5-től elérhető az online zenemegosztókon a HELO ZEP! legújabb dala, ÉLTÜNK-E TÉNYLEG? címmel. A zenekar 2020 tavaszán jött ki második nagylemezével, MUTASS VALAMI UJJAT névvel, de máris itt az új single, amit a világban kialakult helyzet ihletett.

„A dal egy több fronton játszódó háború, ami a fejemben és a lelkemben zajlik az egész járványhelyzettel kapcsolatban, valamint az emberek és világ reakcióival. Nem mondanám kifejezetten szomorú, vagy nyomasztó dalnak, mert energikus, pörgős és persze magán hordozza a szarkazmust, ami tőlünk már megszokott. Azonban alapját az a lelki válság adja, ami tavasszal, az első karantén során tört rám, mikor felmerült bennem a kérdés, hogy vajon éltünk-e tényleg?

Amikor jöttek a hírek halálról – és ez a mai napig így van, mennyi mindenkit elvesztettünk tavaly és idén is-  akkor komolyan megrázott a tudat, hogy bizony semmit nem lehet garantáltnak venni, főleg nem az életet. Természetesen valami olyat akarunk kihozni ebből, ami azért nem húz le mindenkit ha meghallgatja, így átformáltam ezt az érzést egy kis fanyar humorral és ebből született meg a dal.” – mesélte Zsolti Rotten, a zenekar frontembere.

A klip is inkább a reményteli dolgokra koncentrál, mint a koncertek, szórakozás, közös élmények. Igazi sztárparádé kerekedett az új videóban, persze némi csavarral. A zenekar idén még több számot és videót tervez megjelentetni, hiszen most minden kreatív energiát új dalokba lehet fektetni.


Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük