Koncert ajánló

Télbúcsúztató koncertek 2: TOMM¥ €A$H, The Once, Tender, Aversions Crown és a többiek!

2019.02.11.

author:

Télbúcsúztató koncertek 2: TOMM¥ €A$H, The Once, Tender, Aversions Crown és a többiek!

Bár már egy-egy enyhébb szellő a kikelet illatát hozza, még azért pár hetet le kell tudnunk a télből, viszont az időjárással egyetemben a koncertkínálat is szép lassan a tavaszi pezsgést idézi, és ahogy azt az alábbi listánk is mutatja, egyre bővebb a kínálat, amiből válogathatunk ha zenés esti kimozdulásról van szó!

02.18: TOMM¥ €A$H, Dürer Kert

A kontinens egyik legelmehagyottabb ritmusfelelőse, 2019 novemberében világra hozta az első nagylemezét, amelynek bemutató körútjából természetesen Budapest sem maradhat ki és TOMM¥ €A$H  2019. február 18-án egy újabb őrületes show-val szaporítja az egyre növekvő számú magyar rajongó koncertélményeinek a számát.

TOMM¥ €A$H @ Dürer Kert jegyelővétel >>>


02.14: Aversions Crown, Dürer Kert

Az ausztrál extrém metal szcéna egyik büszkesége, az Aversions Crown az év elején Európa útjait járja és a magyar közönségnek sem ismeretlen dethcore csapat február 14-én este a Dürer Kert falait is megtépi egy kiadós zúzással. Az esti aprítás vendégei a a Psycroptic, a Within Destruction, a Hadal Maw és a Hollow World lesznek.

Aversions Crown @ Dürer Kert jegyelővétel >>>


02.15: The Once, Dürer Kert

A kanadai The Once szívet melengető folk dalai finom harmóniáikkal ölelik át a hallgatót. A 10 éve úton lévő trió tavaly jelentette meg Time Enough című lemezét, amin kitágítva eddigi határaikat, minden eddiginél őszintébb és letisztultabb számok kaptak helyet. A Passenger előtt és vele több ízben fellépő formáció február 15-én nálunk is bemutatja új lemezét a Dürer Kertben.

The Once @  Dürer Kert jegyelővétel >>>


02.15: Compact Disco, ELLÁTÓház

A Compact Disco is nekilát a héten a 2019-es koncertszezonja elindításához és teszi ezt majd február 15-én este fővárosban, egész pontosan a belváros szívében, az ELLÁTÓház színpadán. Az évadindító eseményen a csapat vendége a budapesti Sabina zenekar lesz.

Compact Disco @ ELLÁTÓház jegyelővétel >>>


02.15: Omega Diatribe, Dürer Kert

Még éppen csak ocsúdunk a február 14-i Aversions Crown aprításból és máris egy újabb, extrém metallal igen gazdagon operáló estét kapunk a Dürer Kert falai között. A február 15-i masszív koncerten a hazai durvulás kap főszerepet, méghozzá olyan remek bandák vezetésével, mint az Omega Diatribe, a Kill With Hate, az Orient Fall és az Aspects.

Omega Diatribe @ Dürer Kert jegyelővétel >>>


02.16: Kiril, Premier Club

A The Hive Budapest csapata is hozzátesz egy kis basszus-ízt a  tavaszváráshoz, ennek égisze alatt február 16-án este az olasz  drum’n’bass mezőny egyik friss húzóarca, Kiril pörgeti majd meg  a hangulatot a Premier Clubban MVRK, Dup Personal, Cybershot, Filth Company Horns és Sephx társaságában.

Kiril @ Premier Club jegyelővétel >>>


02.16: Sea Of Sorrow Fesztivál, Robot

A Sea Of Sorrow Fesztivál 2019. február 16-án harmadik alkalommal csapatja át a borongós, hideg hullámait a közönség zsigerein. a nem vidám zenéknek való vidék ezúttal a Robot falai között terül majd el, olyan bandák zenéitől hangosan, mint az Arkhē, a Dharma és a Reason.

Sea Of Sorrow Fesztivál jegyelővétel >>>


02.19: Tender, Dürer Kert

A Tender február 19-én egy újabb lemezbemutató koncerttel tér vissza Budapestre! A James Cullen és Dan Cobb alapította londoni duó finom, elektronikától pezsgő hálószobapopjával és a szexualitásról és szerelemről szóló őszinte szövegeikkel hódították meg a Spotify listáit. Az idén januárban érkezett Fear Of Falling Asleep című korong dalai a Dürer Kertben csendülnek majd fel.

Tender @ Dürer Kert jegyelővétel >>>

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük