Koncert ajánló

Télbúcsúztató koncertek 3: a Carl Palmer Band, Doug Andrews és a Kælan Mikla is a heti kínálatban!

2019.02.18.

author:

Télbúcsúztató koncertek 3: a Carl Palmer Band, Doug Andrews és a Kælan Mikla is a heti kínálatban!

A levegőben és a programnaptárakban is ott a tavasz, hiszen az egyre balzsamosabb levegő mellé egyre több balzsamos dallam is társul a klubok koncertkínálatában, amiből természetesen erre a hétre is összeállítottunk nektek egy ízes ajánlót!

02.24: Carl Palmer Band, A38

A legendás angol progresszív rock csapat, az Emerson, Lake & Palmer hasonló rangban álló dobosa, Carl Palmer 2019. február 24-én Budapestre érkezik, és az A38 Hajón a zenekarával kísérve és az egykori zenekara előtt tisztelegve bemutatja, miért is ő a stílus történetének egyik legismertebb és legjelentősebb ütőse.

Carl Palmer Band @ A38 jegyelővétel >>>


02.22: Snake Heart, Dürer Kert

A hazai hard rock történetének egyik fontos szelete jubilál majd február 22-én a Dürer Kertben, ahol a ’90-es egyik legnépszerűbb hazai rock csapata a Sneak Heart ünnepli majd megalapításának 25. évfordulóját. A három kiadott album anyagának legjavával és megannyi kedves emlék felidézésével ünnepelhetnek majd ezen az estén a rajongók.

Snake Heart@ Dürer Kert jegyelővétel >>>


02.22: Doug Andrews, Leskowsky Hangszergyűjtemény

A hét leglazább koncertélményét gyűjthetik be a kecskeméti folk-, blues és country zene rajongók, ugyanis egy kötetlen, ’ledobott cipővel ejtőzős’ hangulatú koncertre érkezik az amerikai énekes-gitáros Doug Andrews, aki szívmelengető dallamokkal űzi majd el a tél maradék hűvös emlékét is a a Leskowsky Hangszergyűjtemény fesztelen miliőjében.

Doug Andrews @ Leskowsky Hangszergyűjtemény jegyelővétel >>>


02.22: Deego, ELLÁTÓház

A magyar ritmizálás világában igen jól cseng Halpert Balázs a.k.a. Deego neve, aki azon felük, hogy a Barbárfivérek alapítója, producerként is dolgozott már a legtöbb ismert hazai hip-hop előadó lemezén, és közösen dolgozott többek között a Ladánybene 27-tel, Essemm-el, Denizzel, az Animal Cannibals-al, a Hősökkel! Az igen tisztes életműből jut majd egy kis ízelítő február 22-én az ELLÁTÓházban, ahol a ritka szólókoncertjei egyikét csíphetik majd el a rajongók ezen az estén.

Deego @ELLÁTÓház jegyelővétel >>>


02.26: Kælan Mikla, Robot

Izland szerepe mára már megkérdőjelezhetetlen az európai zenei undergoundban, ennek pedig szerencsére a magyar közönség is egyre gyakrabban tanúja lehet. Legközelebb február 26-án a Robotban, ahová az északi ország egyik sötéten ragyogó gyöngyszeme, a Kælan Mikla hozza el az izlandi dark wave sötét világát.

Kælan Mikla @ Robot jegyelővétel >>>

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük