Egyéb

TIXA fesztiválbeszámoló: Az Electric Castle fesztiválon jártunk

2019.07.24.

author:

TIXA fesztiválbeszámoló: Az Electric Castle fesztiválon jártunk

Vasárnap véget ért az Electric Castle. Idén volt szerencsénk részt venni az immáron hetedik alkalommal megrendezett fesztiválon, amely minden várakozásunkat felülmúló élményben részesített minket. Nehezen jutunk még szóhoz az ott látottak és hallottak után, de megpróbálunk visszaadni egy szeletet belőle!

A bonchiadi Bánffy-kastély és környékét teljesen elvarázsolták július 17-21. között, ebben a pár napban elképesztően izgalmas kortárs művészi installációk fogadták a közönséget. Olyan látványvilágba csöppentünk a kastélyon belül és kívül is, ami még a sokat látott fesztiválozó szemeinket is igazán meglepte. Mindemellett a közvetlen bonchidai környezet és a 30 km-re fekvő Kolozsvár is tömérdek látnivalóval és helyi érdekességgel szolgált a zenei programok mellett az aktív kikapcsolódást is kedvelő fesztiválozók részére. 

Nem meglepő módon már évek óta egyre nagyobb nemzetközi figyelem övezi a rendezvényt, aminek egyik fő oka az eklektikus, és évről évre erősödő zenei felhozatal, amelyet olyan meggyőző nevek fémjeleztek mint például a Florence + The Machine, a Limp Bizkit, Nils Frahm, a Thirty Seconds To Mars, a Bring Me The Horizon, a Chvrches, a Metric, a The Vaccines, a Zeds Dead, az Infected Mushroom, Giggs vagy a Lamb.

Az évről-évre erősödő programból érdemes kiemelni, hogy több színpadot magyar zenészeink is színesítették:  The Qualitons, a Shell Beach, Belau, The Qualitons, Black Bartók, Erik Sumo DJ Set, Keyser & Shuriken, Savages y Suefo, PASO. 

Az idei teljes line-up itt elérhető: https://electriccastle.ro/line-up  

Persze a fesztivál növekvő magyarországi sikerét mi sem jelzi jobban, hogy idén már hazai jegyrendszerben is elérhetőek voltak a közönség számára jegyek. Megtisztelő számunkra, hogy az Electric Castle idén a TIXA-t választotta magyarországi jegyértékesítőjeként.

Készüljetek velünk együtt a jövő évi folytatásra, hiszen meglepetésekben garantáltan nem lesz hiány 2020-ban sem!

De addig is beszéljenek helyettünk a fesztiválon készített képeink!

További információkat, fotókat és videókat a fesztivál hivatalos oldalain találsz: 

EC honlap: https://electriccastle.com/  

EC Facebook: https://www.facebook.com/ElectricCastle/

EC Instagram: https://www.instagram.com/electriccastle/

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük