Egyéb

Tréningek és előadások a jobb munkavégzés jegyében

2019.04.30.

author:

Tréningek és előadások a jobb munkavégzés jegyében

A munka ünnepe jegyében úgy döntöttünk, hogy inkább ’dolgozunk’ egy kicsit, azaz összeszedtünk nektek négy remek tréninget, előadást illetve beszélgetést a munka- és élet-könnyítés jegyében.

05.07: A halogatás, mint HR veszteségforrás, MEMO

Hogyan lehet jelentősen csökkenteni, vagy felszámolni a halogatást? Hogyan kezeljük a halogatókat? Milyen eszközöm van a visszajelzésen túl? Ezen és hasonló kérdések boncolgatásába megy majd bele a május 7-i esemény a MEMO-ban, ahol helyzetben levő vezetőkkel, HR szakértőkkel ismerkedhetünk és cserélhetünk tapasztalatot.

’A halogatás, mint HR veszteségforrás’ tréning jegyek >>>


05.08: Hogyan lehet többet kihozni egy értékesítői csapatból?, MEMO

Egy értékesítőnek ma már nem elegendő a szakmai felkészültség, tudni kell a „vevők nyelvén” beszélni, jól kérdezni, kifogásokat kezelni, üzletet kötni és adminisztrálni. Szerencsére ezek a képességek jól fejleszthetőek. A kerekasztal beszélgetést olyan gyakorlott és nagy tudású értékesítési vezetők tartják, akik különböző nézőpontokból értékelik az értékesítői hozzáállást, eredményességet.

‘Hogyan lehet többet kihozni egy értékesítői csapatból?’ beszélgetés jegyek >>>


05.28: Kilépés a vállalkozói mókuskerékből, H13 Központ

Létezik egy másféle vállalkozói élet is. Ahol a vállalkozó nem egy bármennyire terhelhető, mindent elvállaló alkalmazott a saját vállalkozásában, hanem egy olyan vezető, aki építi a saját vállalkozását, építi a rendszert, vezeti a munkatársait, és közben marad elég szabadideje saját magára és a családjára is. Az előadásból kiderül, hogyan lehet kiutat találni a vállalkozói mókuskerékből, jól érezni magunkat a saját cégünkben és jól élni.

Kilépés a vállalkozói mókuskerékből előadás jegyek >>>


05.31-ig: Vállalkozónak születtem?, online közvetítés

Mit tanuljak ahhoz, hogy sikeres legyek az életben? – Erre a nehezen megválaszolható kérdésre két nagyon különböző szemszögből is megkísérel választ adni az esemény két előadója: Dr. Mérő László az elmélet oldaláról, Lang András pedig nagyon is gyakorlati tapasztalata alapján avat be minket.

Vállalkozónak születtem? élő közvetítés jegyek >>>


 

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük