Zenekar hírek

Új dallal jelentkezett Erkoben

2021.03.22.

author:

Új dallal jelentkezett Erkoben

Mindössze három hónappal ezelőtt debütált, mégis minden különösebb hírverés nélkül, fű alatt szerzett sok tízezer nézőt Erkoben, azaz László Benedek dalszerző-énekes Levegő című dalával. Március 15-én újabb dallal jelentkezett Reszket a bokor címmel, megidézve a fájón hiányzó Pilvakerek hangulatát.

László Benedek Johnny K. Palmer producerrel közösen indította el Erkoben néven zenekarát.
A zenei szakmában méltán elismert producer akkora lehetőséget látott meg a fiatal dalszerzőben, hogy első alkalommal vállalt menedzseri szerepet László Benedek együttese mellett.

– Gyerekkora óta ismerem Bencét, viszont amikor az első karantén közepén megkeresett, hogy – figyi, Johnny, van pár dalötletem, örülnék, ha együtt tudnánk dolgozni – teljesen ledöbbentem, mert fogalmam sem volt arról, hogy előadóművészi ambíciói is vannak. – mesél az előzményekről Johnny K. Palmer.

Így állt össze az Erkoben élőzenés formáció, amely a hiphopon belül friss lendülettel közelíti meg a fiatalokat napjainkban foglalkoztató élethelyzeteket, érzéseket.  A műfaji sajátosságokból adódóan bár a hangsúly a dalok a szövegein van,  a zene mégis összetett, telt zenei körítést kapott.

A tavaly év legvégén megjelent Levegő című dal sikere mögött folyamatos munka zajlik, sorra készülnek a dalok, melyek közül március 15-én egy újabb, klipbe csomagolt felvétellel jelentkezett Erkoben Reszket a bokor címmel, amely nem meglepő módon Petőfi Sándor közismert versének megzenésítése.


 

Hozzászólások

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.