Jegyelővétel Koncertajánló

Új lemezzel érkezik A Place to Bury Strangers a Dürer Kertbe

2022.03.04.

author:

Új lemezzel érkezik A Place to Bury Strangers a Dürer Kertbe

Gyakran nevezik őket napjaink egyik leghangosabb zenekarának, a New York-i noise rock zenekar ugyanis nem fukarkodik a gitárokkal, zenéjük kaotikus, hangos és meglepő. Az Oliver Ackermann vezette A Place to Bury Strangers koncertjei a legfáradtabb napjukon is kiszámíthatatlanok és katartikusok. Pláne két év kihagyás után. A zenekart március 14-én csíphetjük el a Dürer Kertben, ahová új lemezükkel érkeznek.

Az A Place to Bury Strangers közel 20 éves pályafutása alatt tökélyre fejlesztette a noise rockból, az indusztriálból és a poszt-punkból építkező zenei kollázsok megalkotását. Az Oliver Ackermann által vezetett formációban a tagok gyakran változnak, de épp ez a folyamatos változás is közrejátszik abban, hogy az APTBS zenéje nem húzható be egyetlen kategóriába sem.

A csapat nemrég jelentette meg új, See Through You c. lemezét, amelyen immáron John Fedowicz-ot köszönhetjük a basszusgitárnál, míg a doboknál házastársa, Sandra ül. Ők ketten saját noise rock duójukban is aktívak, míg John Oliverrel korábban a Skywave-ben zenélt együtt, így adott volt, hogy a hatodik nagylemez a régi idők darkwave hangzásvilágát idézi majd meg. Brutális csendek és hangrobbanások, kiszámíthatatlan és izgalmas megoldások jellemzik a APTBS új dalait is, amelyről mi is megbizonyosodhatunk március 14-én, a Dürer Kertben. Előttük a Jealous játszik.

A Place to Bury Strangers lemezbemutató jegyek >>>


Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük