Egyéb

Újabb 14 érkező a Rockmaraton 2019-re!

2018.11.07.

author:

Újabb 14 érkező a Rockmaraton 2019-re!

Rockmaraton idén minden korábbinál gyorsabban rántja le a leplet a fellépőkről – a 2019-es fesztiválra újabb 3 külföldi és 11 magyar bandát jelentettünk be. 

Unikornisinvázióról szóló metal nóta? A Gloryhammernek ez nem akadály – az Alestorm-főnök, Christopher Bowes heroikus fantasy power metal bandája a jövőből érkezik a Rockmaraton színpadára.

A közel 30 éve menetelő brazil death metal alakulat, a Krisiun koncertjein néha előkerül egy-egy Motörhead feldolgozás is – ettől függetlenül persze semmi finomkodástól nem kell tartani, komoly darabolás várható tőlük júliusban.

Érdekes választás a hardcore-t a mangával keverni, a Rise Of The Northstar mixelése viszont elég ütős lett. A franciák hamarosan érkező új lemeze Joe  Duplantier  (Gojira) közreműködésével készült, saját bevallásuk szerint a tinédzserkori lázadás elegye a 90-es évek metal és hip-hop témáival – a Szalki-szigeten várhatóan csekkolhatjuk élőben is a végeredményt.

Hazai vonalról ezúttal is 11 zenekar csatlakozott: Archaic, Aurora, Bloody Roots, Blues Company, Cadaveres, Depresszió, New Friend Request, Nova Prospect, Rómeó Vérzik, Social Free Face, The Wedding At The Slaughterhouse.

Rockmaraton 2019 jegyelővétel  >>>

 

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük