Zenekar hírek

„Világom” – a Follow The Flow nyílt levele a zenéhez

2021.05.28.

author:

„Világom” – a Follow The Flow nyílt levele a zenéhez

Az együttes új megjelenése egy személyes vallomás a zenéhez. A „Világom” főhajtás a zeneipar, a közönség és a siker felé, amely egyben fontos, érzékeny jövőbeli témákat is feszeget.

A „Világom”  az együttes harmadik idei megjelenése, amely a „Régi mese” és a „Matek” dalokat követi. A szám az együttes ars poeticája, egy bensőséges levél a zenének.

„Különleges hangulatú és hangvételű lett a „Világom”, szerintem ez az egyik legjobb dal a készülő lemezen.” – mondta Fura Csé. „Megviselt minket is az elmúlt időszak, számomra a zene jelentette a lelki békét, és mentsvárként óvott meg a külvilágtól.”

„Szerencsésnek érzem magam, mert az álmaimat élem minden nap, azzal foglalkozom, amit szeretek. De persze fel-felmerül a kérdés bennem, hogy bármennyire keményen is dolgozunk, vajon meddig tart a siker, tarthat örökké ez az idilli állapot? „

„Számomra ez a dal az elmúlt másfél évet foglalja össze. Azt az érzést, hogy nem tudjuk nagyon, hogy mi lesz, tudunk-e még fellépni, visszakaphatjuk-e a régi életünket. Azt, amit a Follow The Flow-val elértünk, nagyon nagy dolognak tartom, és szeretném még folytatni, csináljuk még tovább!” – foglalta össze BLR.

A számhoz egy nagyszabású videóklip készült, amelyet a Vígszínházban forgattak. „Olyan helyszínt kerestünk, ahol úgy éreztük, hogy át tudjuk adni ezeket az érzelmeket, és a vírus miatt zárva tartó Vígszínház megfelelőnek tűnt. Szinte sorsszerű, hogy ott forgattuk ezt a dalt; 2016-ban besegítettem egy produkcióban, és akkor ismertem meg Furák Petit, aki azóta a billentyűsünk. ” – tette hozzá a rapper.


Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük