Fesztivál ajánló

5 biztos jel, amiből tudod, hogy az Ördögkatlan Fesztiválon vagy!

2018.07.26.

author:

5 biztos jel, amiből tudod, hogy az Ördögkatlan Fesztiválon vagy!

Természetesen nem a teljesen elveszett lelkeknek kívánunk kapaszkodót adni, hogy épp a világ mely felére keveredtek el, hanem inkább egy kis kalandozást abban az életérzésben, amit csak a Villányi borvidék lankáit és völgyeit belakó Ördögkatlan Fesztivál nyújt a látogatóinak. Íme!

  1. Programok mindenkinek

Az Ördögkatlan az a rendezvény, ahová bármilyen hangulatban vagy épp életkorban érkezünk, találunk programot. A tánc és zene természetesen nem is kérdés, de ha épp egy színdarabon, jó filmen, esetleg kiállításon szeretnénk merengeni, nem probléma. Bármelyik nap mártózhatunk egyet az irodalom világában, ha pedig aktívan töltenénk a katlan-időnket, akkor szervezett beszélgetésekkel és workshopokkal pallérozhatjuk magunkat. Azt pedig talán felesleges is említeni, hogy mindezek mellett megannyi jó étel, és persze remek ital vár minket a fesztivál helyszíneit róva.

  1. Nem tudod levenni a szemed a tájról

Van valami a nyári Villányi borvidékben, amitől azonnal egyfajta otthonos nyugalom és béke költözik belénk, bárhonnan is érkezünk. A szinte már mediterrán táj csodás hátteret ad a fesztiválnak, amelynek hangulatába beleszövődnek az évszak jellegzetes illatai, a természet hangjai, a dombok és völgyek lágy ívei és persze a megannyi szőlőbirtok mozaikja. Megérkezünk és szerelembe esünk, ez történik az Ördögkatlan otthonát szemlélve!

  1. Mosolyerdő, ameddig a szem ellát

Itt nem csak a tájjal és a programokkal kerülünk egy hullámhosszra, hanem valamennyi fesztiválozóval és fesztiválon dolgozóval. Észre sem vesszük, és egész évre elegendő mosoly- és udvariasság-adagot begyűjtöttünk a rendezvényen. Ez egy ilyen fesztivál, és remélhetőleg még hosszú ideig ilyen is marad.

  1. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt

Itt vannak, akik élvezik az iskolapad távolságát, akik elszakadnak kicsit a munkahelytől, akik épp az első közös családi kirándulást élvezik kisbabával vagy a gyerekekkel, vagy akik nyugdíjasként egy hangulatos fesztiválélménnyel gazdagítják emlékeiket. Az Ördögkatlanban tényleg mindenkinek jut hely, akár ha kényelmes tempójú, akár ha pörgős nyári kikapcsolódást szeretnénk, ha pedig esetleg négylábú barátunkkal érkezünk, akkor sem kell aggódnunk.

  1. Fellélegzik a pénztárcánk

Az Ördögkatlan baráti árai bizony nem érnek véget a korrekt jegyáraknál. Nyilván nem arról van szó, hogy ha akarunk, ne tudnánk költeni, de ha kicsit is ügyelni akarunk a büdzsénkre, akkor akár még a fesztivál utolsó napján is örömmel fogjuk konstatálni, hogy nagyon jó ár-érték arányban töltöttük az időt a Villányi borvidék lankáin!

 

Fotó: Ördögkatlan / Rozsnyói András 

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük