Egyéb

A Bad Omens koncertje az Akvárium NagyHalljába költözik

2022.10.28.

author:

A Bad Omens koncertje az Akvárium NagyHalljába költözik

Az amerikai metalcore csapat koncertjére annyian kíváncsiak, hogy a buli végül átkerül az Akvárium Nagyhallba. A Bad Omens 2018-as látogatása után most új, The Dead of Peace of Mind lemezének nagyszabású turnéjával lép fel Budapesten 2023. február 12-én.

Az amerikai csapat 2015-ben alakult, egy évvel később a Sumerian Records gondozásában megjelent debütáló, egyszerűen csak Bad Omens névre keresztelt lemezük pedig már egyből jelezte a nagyvilág számára, hogy érdemes odafigyelni a bandára.  A számok leginkább a kétségbeesés és a mentális egészség témakörét járták körül és a kritikusok is sokat dicsérték lemezt. A debütálást a Finding God Before God Finds Me követte, az abból született deluxe kiadás két dala, a Limits és a Never Know pedig a Billboard Mainstream Rock Songs listáján is szerepelt.

A zenekar stílusát sokszor hasonlítják a Bring Me The Horizon 2010-es dalaihoz, az énekes, Noah Sebastian énekstílusa és hangja miatt, a zenekar a „hízelgő, de frusztráló” kifejezéssel reagált a megjegyzésekre, ugyanakkor Sebastian elismerte azt is, hogy bár lehet, hogy hatással volt rá a zenekar, ők egyedi hangzásra törekszenek. A 2022 elején megjelent The Dead of Peace of Mind album pedig jól hozza ezt az alternatív rock, post-hardcore, rock közötti egyensúlyozásban. Egy biztos, a Bad Omens ezúttal valamit nagyon eltalált és nálunk is első headliner koncertjére készülnek február 12-én, amelyre a jelek szerint annyian kíváncsiak, hogy nagyobb terembe kellett költöztetni a lemezbemutató koncertet.

Bad Omens jegyek >>>

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük