Fesztivál ajánló Jegyelővétel

A Chelsea Grin, a Rise of The Northstar és a Suicidal Angels is ott lesz a jubileumi Rockmaratonon

2019.12.04.

author:

A Chelsea Grin, a Rise of The Northstar és a Suicidal Angels is ott lesz a jubileumi Rockmaratonon

Lassan összeáll a jövőre jubiláló Rockmaraton line-upja: a Chelsea Grin, a Rise of The Northstar és a Suicidal Angels mellett újabb 11 hazai névvel bővült.

A mormon központból, Salt Lake City-ből érkező Chelsea Grin a technikás és matekos amcsi deathcore egyik zászlóshajója, júliusban a Szalki-szigetre is a tőlük megszokott szájbaverős szettel érkeznek, mint a pengével kiigazított mosoly. Az idei koncertjüket sajnos az utolsó pillanatban lemondani kényszerültek, így mondhatni kötelező a hardcore-t a mangával keverő franciák visszatérése – jövő júliusban a Rise Of The Northstar érkezik, reméljük addig nagyon vigyáznak magukra. Idén nyáron jelentkezett új lemezzel a Suicidal Angels csapata – a görög thrasherek hozzák a hagyománytisztelő old school vonalat, aki ezt szereti, biztosan nem fog bennük csalódni!

Ezúttal sem maradhat ki a hazai tizenegyes a névsorból:  Christian Epidemic, Dystopia , FamineHill, Hétköznapi Csalódások, Isatha, Magma Rise, Lochnesz, Phrenesis, Sniffyction, The Wedding At The Slaughterhouse, Wall of Sleep.

Rockmaraton 2020 jegyek >>>

Hozzászólások

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.