Fesztivál ajánló

Dub FX és a Punnany Massif is a FEZEN 2019-en!

2019.02.18.

author:

Dub FX és a Punnany Massif is a FEZEN 2019-en!

Két nagy fesztiválkedvenccel bővült a lista: a 2019-es FEZEN-re három év után visszatér Dub Fx és itt lesz az idén új lemezzel jelentkező Punnany Massif is. Még folyamatosan bővül a fellépők névsora, de július 24-27. között már biztosan Székesfehérvárra látogat a Dream Theater, az Airbourne, Majka az Ignite, a Halott Pénz, az Alestorm, a Life of Agony, a Wellhello, a Firewind, a Queensrÿche és a Follow The Flow is.

Három éve már játszott a FEZEN-en az utcazenét újrafogalmazó ausztrál Benjamin Stanford, vagyis Dub Fx. Idén július 25-én, a fesztivál második napján mutatja be drum’n’basstől dubstepen át raggáig is elérő, összetéveszthetetlen stílusát.

Az idén a #Fel trilógia befejező darabjával jelentkező Punnany Massif sem hagyja ki a FEZEN-t. A Felcser Máté és Farkas Roland vezette pécsi alakulat július 26-i koncertjén így az elmúlt 16 év kihagyhatatlan slágerei mellett az új dalok is szerepet kaphatnak.

A FEZEN fesztivált idén július 24-27 között rendezik a székesfehérvári First Field körüli területen. A négy nap programja folyamatosan bővül, a már bejelentett előadók, napok szerinti bontásban alább:

07.24: Airbourne, Follow The Flow, …

07.25: Dream Theater, Dub FX, Majka, Alvin és a Mókusok, Apey & The Pea, …

07.26: Alestorm, Cradle Of Filth, Life of Agony, Halott Pénz, Punnany Massif, Wellhello, Ossian, BSW, Kalapács, …

07.27: Queensrÿche, Firewind, Ignite, …

FEZEN 2019 jegyelővétel >>>

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük