Jegyelővétel Koncert ajánló

A horvát Seine is csatlakozik a The Royal Freak Out tavaszindító koncertjéhez!

2020.02.20.

author:

A horvát Seine is csatlakozik a The Royal Freak Out tavaszindító koncertjéhez!

Grunge-tól a stoneren át a soul-sludge-ig, majd némi elborult neo-alter punk cseresznyével Zágrábból: Feed the Mogul, The Royal Freak Out, Woodstock Barbie és Seine (HR) március 12-én a Három hollóban!

Az estét nyitja a Feed The Mogul, egy négytagú budapesti grunge-rock formáció. Tagjai több hazai bandában megfordultak már. Koncertjeik energikusak, zenéjük egyszerre súlyos és könnyed.

The Royal Freak Out energikus, erőteljes rockzene, egy csipetnyi progresszivitással, stonerrel és nagy adag hangerővel megspékelve. 2018-as nagylemezüket követően sikeres hazai és szerb turné után idén új anyaggal és live session-nel is készülnek, ősszel pedig egy újabb szerbiai turnéra indulnak majd.

Utánuk jön a szexi kisbocs, a Woodstock Barbie, akik eredetileg azért álltak össze, hogy megnézzék, hogy működik a grizzly-engine egy énekes csaj alatt. Forró blues-stoner, soul-sludge tör fel belőle. Debüt-EP-jük nagyot szólt a megjelenéskor, de nem nyugszanak, a Hollóba is elhoznak pár új dalt, ugyanis készül a következő kislemez. Forró lesz.

És végül, de nem utolsó sorban érkezik a horvát Seine is, akik jelenleg az egyik legeredetibb zenekar a zágrábi undergoundban, stílushatárokat bontogatnak freak-folk, noise- és alter-rock, trip hop és no wave között, karakteres, androgün énekekkel. Tavaly májusban jelent meg második nagylemezük, a 22, ezt hozzák el nektek. Duó létére irigylésre méltóan erős élő performasz lesz, semmikép ne hagyjátok ki!

The Royal Freak Out @ Három holló jegyek >>>


 

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük