Koncert ajánló

A kaliforniai OM nyitja majd a Desszert Feszt Budapest 2019-et!

2019.04.02.

author:

A kaliforniai OM nyitja majd a Desszert Feszt Budapest 2019-et!

Nagyjából borítékolhatjuk, hogy a nyár vége és az ősz legkarakteresebb koncertjeit idén is a Desszert Feszt Budapest szállítja majd a főváros klubjaiba. A 2019-ben a negyedik etapjához érkező sorozat eddig miden évben nyelvcsettintős élmények sorát adta az underground rock és metal fogyasztóinak, úgyhogy idén is bátran dörzsölhetjük majd a kezünket az augusztus 4. és a december 20. közötti koncertekre!

A fentiek jegyében kerekedik ki majd a sorozat nyitóeseménye is, amit az amerikai, stoner és doom tengelyen mesterien mozgó kultuszbanda, az OM neve fémjelez majd. Az elborulás kaliforniai mesterei  augusztus 4-én érkezik majd a Dürer Kertbe, a Cudi Purci Booking szervezésében, ezzel meg is nyitva  a december 20-ig tartó koncertfolyamot.

Az underground körökben igen komoly elismerést magáénak tudható csapat 2003 óta hordozza körbe a világban a sziklákat is felőrlő, hipnotikus, sötét, olykor meseszép folk elemekkel díszített zenéjét, amely élőben is maradéktalanul behálózza a hallgatóságot.

OM @ Dürer Kert jegyelővétel >>>

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük