Hétvégi program ajánló Koncert ajánló

A kísértés éjszakái: Halloween-i bulik és koncertek a fővárosban

2018.10.17.

author:

A kísértés éjszakái: Halloween-i bulik és koncertek a fővárosban

Természetesen idén is rátelepszik a fővárosra a Halloween szelleme, ami nem mást jelent, mint egy kiadós bulifolyamot az ünnep jegyében. Hogy mégis milyeneket, abból adunk most egy kiadós ízelítőt! (Jegyelővétel az események neveire kattintva!)

Bemelegítéshez

A türelmetlenek már október 31. előtt is nekiláthatnak a hangulatfokozásnak, pláne mert a Halloween szerdára esik, így alsó hangon is két hétvégét szentelhetünk neki. Szerencsére a klubok le is csapják e labdád, bocsánat, tököt, így már 26-án bevethetjük magunkat a TRIP Hajó bugyraiba két napra, ahol egy nagyon erős METAL Halloween vár majd ránk, olyan fellépőkkel, mint például az Ann My Guard, az Esperfall, a cseh Fall From Everest vagy a Heedless Eleganc pénteken, és szombaton a The Tumor Called Marla, a Wall of Sleep, a DivideD vagy a Dystopia.

Aki inkább elektronikus vonalon melegítene, annak érdemes 26-án pénteken a Glob Royal Biliárd Clubbal szemeznie, ahol pincétől a padlásig kísért majd az ÖsszHalloween, sőt, még egy beerpong versenybe is beugorhatunk!  Másnap, 27-én a VIBE csapata fűti majd az éjszakát a Halloqueen Prom Night leple alatt, a Metro Clubban, ahol a szalagavatók és a horrorfilmek hangulata vegyül majd kiadós mennyiségű tánczenével.

Nagyüzem

Még egy átlagos szerdán sem lehet már panasz a budapesti programkínálatra, de október 31-én tényleg igazi passzos ínyencségeket lelünk. Az Instantot például a Jetlag Halloween szállja meg egy rendhagyó, természetesen jelmezes koncerttel. A Blue Hell falai között valódi démoni erők szabadulnak el a finn black metal legenda, Horna, és vazallusai, a Blaze of Perdition, az Iskald és a Crest of Darkness vezetésével, a sötét fémzene erejével.

A Fészek Klub világát a brit Sub Zero basszusai szállják majd meg a NiteFlexx csapat szervezésében, két teremre leosztva, olyan kísérőkkel többek között, mint Oliv:R, Longman, DJ Span vagy LQD. A jóból pedig a legkisebbek sem maradnak ki, nekik tart majd október 31-én délután Tökös-Szellemes Halloween bulit az Apacuka zenekar a Marczibányi Téri Művelődési Központban.

Levezetés

Az ünnep elengedéséhez, jó egy héttel annak lefutása után, pedig valami egészen különlegest találunk majd az Elevenpark Játszóházban, ahol egy laza, felnőtt Halloween Játszóparty-n vezethetjük majd le az ünnepi pörgést november 8-án este. Helyben sütött pizza, alkoholmentes üdítők,  DJ és persze rengeteg játék, ami garantált, a többi csak rajtunk múlik!

Hozzászólások

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.