Fesztivál ajánló Jegyelővétel

A Mercyful Fate és az Epica is jön a FEZEN 2022-re!

2021.11.16.

author:

A Mercyful Fate és az Epica is jön a FEZEN 2022-re!

Megérkeztek az első FEZEN 2022 fellépők, ez pedig azt jelenti, hogy a fehérvéri fesztivál listájára többek között az Epica, a Death Angel, az Ignite és a Cro-Mags is felkerült július 27. és július 30. közé!

Több, mint két évtizedes szünet után újra aktív a kultikus Mercyful Fate! Bár ez a hír önmagában már sokaknak nem újdonság, de az igen, hogy az okkult metal egyik úttörő alakulatával a FEZEN-en is találkozhattok jövőre! King Diamond, legendás csapata élén július 28-án érkezik Székesfehérvárra!

2018 után ismét a FEZEN-en lép fel a szimfonikus metal megkerülhetetlen holland zenekara, az Epica, akik idén új albummal is megörvendeztették a rajongókat. Mark Jansen és csapata július 29-én érkezik Székesfehérvárra. Az Ignite új énekessel, Eli Santanaval, új és régi dalokkal, és hatalmas energiákkal érkezik a fesztiválra. Ahogy Brett Rasmussen basszusgitáros fogalmazott:

„Az az energia és pozitivitás, amit Eli hozott a stúdióba, ragadós volt. És alig várjuk, hogy turnéra vigyük ezeket a dalokat.”

Amerikából érkezik a jubileumi FEZEN-re a Death Angel. A San Fransisco közelében alakult banda 10 év kihagyással 1982 óta koncertezik és készíti az albumokat Mark Osegueda énekes vezetésével. A „legjobb metálteljesítmény” kategóriában Grammy-re is jelölt zenekart július 28-án láthatjátok Székesfehérváron.

A Cro-Mags története elválaszthatatlan a hardcore műfaj kialakulásának történetétől, számtalan ikonikus zenekar a Metallicától a Green Dayig, vagy olyan zenészek, mint Dave Grohl vallották a zenekarról, hogy alapvető hatása volt a zenéjükre. A csapat közel két évtizedes szünet után éppen a pandémia előtt kapott új erőre: új dalokkal jelentkeztek, és már nagyon várják, hogy élőben is megmutathassák a FEZEN közönségének július 30-án!

A hazai felhozatal is elkezdett gyülekezni, így már nyugtázhatjuk, hogy a FEZEN 2022 átmozgatásában a Road, a Subscribe, az Ossian és a Lazarvs is hathatós szerepet fog vállalni. Már a jegyelővételnek is nekiugorhatunk: az első körös bérleteket 19990 Ft-ért, a normál napijegyeket pedig  8490 Ft-ért vásárolhatjuk meg november 30-ig. Emellett diák-napijegy is válthatói, ez 7490 Ft-ot kóstál a jelzett dátumig.

FEZEN 2022 jegyek >>>

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük