Koncert ajánló

A Sportarénában jubilál a Vad Fruttik – elindult a jegyelővétel!

2019.09.16.

author:

A Sportarénában jubilál a Vad Fruttik – elindult a jegyelővétel!

Volt már pár mérföldkő a Vad Fruttik történetében, most pedig eljött az ideje egy újabb kifaragására, mégpedig egy olyané, amelyen egy méretes 15-ös szám,  a Budapest Sportaréna, és egy 2020-as tavaszi dátum szerepel!

Azaz ha mindezt egy kerek mondattá kovácsoljuk, akkor kijön, hogy 2020-ban bizony már a 15. évét éli majd az ország egyik legnépszerűbb alternatív zenekara – és nem mellékesen egyik kedvenc  koncertbandája – amihez ünneplések sora dukál majd, és persze néhány csúcspont is, amelyek egyik éke március 21-én villan majd fel, amikor is a Vad Fruttik megejti első koncertjét a Sportarénában.

A nagyszabású, a csapat történetét és életművét alaposan körbejáró koncert jól meg lesz pakolva meglepetésekkel és dalokkal, amire már garantáltan ki is lesznek éhezve a rajongók, ugyanis a zenekarnak addig már nem igen lesz sem budapesti, sem vidéki fellépése.

A koncertre a jegyelővétel 2019. szeptember 16-án 10 órakor indul majd az esemény hivatalos jegypartnerének, a TIXA felületén. A normál állójegyek 7 900 Ft, a kiemelt állók 10 900 Ft-ba az ülőjegyek pedig kategóriától függően 10 900 Ft-ba, 8 900 Ft-ba vagy 6 900 Ft-ba kerülnek majd.

Vad Fruttik jubileumi koncert jegyek >>>

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük