Egyéb Hétvégi program ajánló

A stand-up világsztárjai Budapesten

2019.04.17.

author:

A stand-up világsztárjai Budapesten

Szinte naponta szembesülünk vele, hogy egyre több rangos nemzetközi koncertturné fut be Magyarországra, de szép csendben a humor világsztárjai is elkezdtek a honi színpadok felé kacsintgatni! Elég csak az év elején itt járt Bill Burr-re, vagy a nemrég szintén Budapesten villantó Hugleikur Dagsson-ra gondolni. Szerencsére e sorozat tovább folytatódik, és máris három poénmester érkezését jegyezhetjük elő a naptárba!

2019.04.20: Eddie Izzard, Kongresszusi Központ

Az első szinte már itt tapos a nyakunkon, hiszen 2019. április 20-án a brit Eddie Izzard kanyarodik vissza hozzánk és hozza magával a fergeteges, ’Wunderbar’ című új stand-up turnéját a Budapest Kongresszusi Központba. A humorista nevének már itthon is ismerős a csengése, hiszen már 2017-ben is megmutatta a fővárosnak, hogy a földrész legpihentebb humora bizony a szigetország földjén terem!

Eddie Izzard: Wunderbar jegyelővétel >>>


2019.10.25: Tom Segura, UP Újpesti Rendezvénytér

A nyarat elkerülhetetlenül cseréli majd le az ősz, és október végére már pont jól fog esni valami, amin végre szívből röhöghetünk egy jót. Ez a valami az utóbbi évek egyik gátlástalanul szabadszájú amerikai stand-up szenzációjának, a faarcú Tom Segura-nak a showja lesz, amit a Take It Down turnéja égisze alatt hoz majd el a fővárosba 2019. október 25-én, az UP Újpesti Rendezvénytérbe.

Tom Segura: Take It Down jegyelővétel >>>


2020.04.02: Russell Howard, MOM Kult

Jó előre rágyúrhatunk a brit föld egyik legkeresettebb humoristájának a befutójára, ugyanis a cirka egy év múlva, 2020. április 2-án a világ egyik legjobb stand-up előadójának tartott Russell Howard gyúrja át kegyetlenül a rekeszizmainkat a MOM Kultban. A Respite körút az angol poénkirály eddigi legnagyobb körútja lesz, világszerte 51 várost érint majd, és szerencsére ebből Budapest sem marad ki!

Russell Howard: Respite jegyelővétel >>>


 

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük