Jegyelővétel Koncertajánló

A Zebrahead új taggal és új dalokkal tér vissza Budapestre

2022.08.31.

author:

A Zebrahead új taggal és új dalokkal tér vissza Budapestre

A kaliforniai punk csapat ismét rászabadult a világra és egy új taggal, valamint új dalokkal nyitnak friss fejezetet a zenekar karrierjében. Február 19-én pedig hosszú kihagyás után Budapestre is visszatérnek, hogy megrengessék az A38 Hajót dalaikkal.

Az 1996 óta aktív Zebrahead megalakulása óta túl van több mint 2 millió eladott albumon, túlélt kiadó-és tagcseréket, kiérdemelt egy Grammy-jelölést a Motorheaddel való együttműködéséért és megállás nélkül turnézott a világ körül. Most pedig a zenekar ismét megújult és útra készen áll, hogy ismét elhozza dalait Magyarországra.

A csapat elbúcsúzott Matty Lewis énekes-gitárostól, akinek a helyét Adrian Estrella vette át, így téve ismét teljessé a zenekart Ali Tabatabaee énekes-rapper, Ben Osmundson basszusgitáros, Ed Udhus dobos és Dan Palmer, gitáros mellett. A zenekar egyébként akkor ismerte meg Estrellát, amikor a Broadcast To The Worldön dolgoztak, Estrella akkori pop-punk csapatának anyagán ugyanis ugyanaz a producer dolgozott: „Miután megismertem a srácokat a Zebraheadben és játszottam velük néhány koncertet, máris barátként gondoltam rájuk. Megtiszteltetés volt számomra, amikor felhívtak, hogy csatlakozzak a bandához. A közös munka, az új dalokon való dolgozás nagyon jó móka volt és alig várom, hogy koncertezhessünk és találkozhassak a Zebrahead családdal világszerte” – mondta Estrella.

„Chapter 3, itt jövünk!” – mondja Osmundson. Tabatabaee hozzáteszi: „Annyira izgatottak vagyunk, hogy Adrian a családunk legújabb tagja.              Új izgalmat és energiát hoz, ami arra inspirált minket, hogy gyilkos új dalokat alkossunk a következő fejezethez.               Adrian hihetetlenül tehetséges, és már vissza a napokat, amíg a barátaink és rajongóink meghallgathatják, min dolgozunk”.

Zebrahead koncert kegyek >>>


 

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük