Fesztivál ajánló Jegyelővétel

Activityben mutogatják el a 2022-es Művészetek Völgye első fellépőit

2021.11.25.

author:

Activityben mutogatják el a 2022-es Művészetek Völgye első fellépőit

Egy játékos videóval, maguk a fellépők találják ki, ki az, akit már biztosan láthatunk jövőre a Művészetek Völgyében a Panoráma Színpadon. A 31. Művészetek Völgye Fesztivál ünnepi videójában Lábas Viki, a Margaret Island énekesnője, Fekete Giorgio, a Carson Coma énekese, Palágyi Máté, a Bohemian Betyars hegedűs-énekese és Bodor Áron, az Esti Kornél frontembere gyűltek össze játszani.

Mondjuk vagy mutassuk? Esetleg rajzoljuk? A Művészetek Völgye Fesztivál karácsonyi kampányában összehozta a Panoráma Színpad első fellépőit, akik a baráti és családi összejövetelek népszerű játékával, activityzve találják ki kinek a neve került a mikulás sapkába, azaz, ki az, aki már biztosan játszani fog 2022-ben Kapolcson.

A vicces videóban megtudhatjuk, hogyan néz ki a Margaret Island, az Esti Kornél, a Bohemian Betyars és a Carson Coma elmutogatva, lerajzolva vagy éppen körülírva. Az utolsó zenekar megfejtését a közönségre bízták, akik rekordidő alatt kitalálták Lábas Viki mutogatásából a fesztivál ötödik bejelentett fellépőjét, a Bagossy Brothers Company-t.

Velük már biztosan találkozhatunk 2022. július 22. és 31. között a Panoráma Színpadon. A fesztivál karácsonyi akciójában most kedvezményesen szerezhetők be a jövő évi fesztiválbérletek, amelyek mellé a zenekarok és a Völgy szuvenírjei közül lehet ajándékot választani a fa alá.

Emellett elindult a fesztivál immáron hagyománnyá vált Kívánságlista játéka is, ahol a közönség megtippelheti a további előadókat, a szerencsés játékosok pedig a bérletük árát is visszanyerhetik.

Művészetek Völgye 2022 karácsonyi akció >>>


Művészetek Völgye 2022  karácsonyi csomagok:

10 napos karácsonyi bérletcsomag*

Tartalma: 2 X 10 napos bérlet
AJÁNDÉK:  ***
– 2 db Volgyes polo, vagy
– 1 db Völgyes pulcsi, vagy
– 1 db Karácsonyi Kapolcsikum szörp csomag, vagy
– 1 db Művészetek Völgye Puzzle
Ára: 62.000 Ft helyett 55.900 Ft

5 napos karácsonyi bérletcsomag*
Tartalma: 2 X 5 napos bérlet **
AJÁNDÉK:  ***
– 1 db Völgyes polo, vagy
– 1 db Carson Coma totebag, vagy
– 1 db Esti Kornél vászontáska, vagy
– 1 db Esti Kornél bögre, vagy
– 1 db Margaret Island füzet  
Ára: 32.000 Ft helyett 28.900 Ft

 *A karácsonyi csomagodhoz tartozó jegyeket e-mailen kapod meg a vásárláskor megadott e-mail címre. Ebben az e-mailben találod a csomag részét képező ajándék kiválasztásához szükséges 6 jegyű kódot is. A terméket, valamint a méretét a Művészetek Völgye webshopban tudod kiválasztani és a jegyeden található 6 jegyű kóddal lehet érvényesíteni. Webshop: http://www.muveszetekvolgye.hu/webshop  

**Az 5 napos rugalmas bérleteket csak párban, a felhasználni kívánt napokon tudod érvényesíteni, külön, eltérő napokon nem! 

***A választott akciós bérletcsomaghoz tartozó ajándékot a 2021. december 19. napjáig leadott megrendelések esetében tudjuk az ünnepekig eljuttatni hozzád. A postaköltséget a vásárló állja.

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük