Koncert ajánló

Algiers, The Pack A.D. Tej és Jazztelen – koncertajánló a hétre

2019.01.28.

author:

Algiers, The Pack A.D. Tej és Jazztelen – koncertajánló a hétre

A tél felén túl már egyre többet jut eszükbe a tavasz, és bár addig még van pár leküzdendő hét, sokkal könnyebb a kikeletig eljutni, ha néhány koncertet is beiktatunk a programtervünkbe, a hétre például az alábbiakat:

02.02: Algiers, Dürer Kert

Az Algiers elsöprő, punk-gospel zenéjével és a dobok mögött a Bloc Partyból ismert Matt Tonggal tér vissza Budapestre, hogy ismét megtáncoltassa a Dürer Kertet február 2-án. A zenekar 2017-ben jelentette meg a kritikusok által sokat dicsért The Underside of Power c. lemezét, ám mindez szinte semmi az élő produkció erejéhez képest, amit Budapesten már kétszer is volt szerencsénk átélni, így ezen az estén lényegében már régi ismerősként köszönthetjük őket ismét a Dürerben.

Algiers @ Dürer Kert jegyelővétel >>>


01.31: The Pack A.D., Robot

Bár a Fekete Zaj téli kiadásán már túl vagyunk, a fesztivál újabb nyári etapjáig pedig még várnunk kell jó pár hónapot, a szervezőcsapat azért eme átmeneti időszakban is gondoskodik a passzos hangulatú bulikról! Ennek jegyében érkezik a kanadai The Pack A.D. is Budapestre, hogy január 31-én a Robotban sötét hangulatú garázs rock zenével fűszerezze meg a hónap utolsó napját! A koncert vendége a budapesti Tpsrprt lesz.

The Pack A.D. @ Robot jegyelővétel >>>


02.01: TEJ, ELLÁTÓház

A popzenéhez egész egyedi, megközelítéssel nyúló Tej egy tápláló, az idei turnészezonjukat indító koncertet csorgat le az alternatív pop rajongóinak a torkán február 1-jén az ELLÁTÓházban. A Köpönyegforgatók tavaszi turné nyitókoncertjét nem egyedül celebrálja majd a szubpop csapat, vendégük a Mango Blitz lesz.

TEJ @ ELLÁTÓház jegyelővétel >>>


02.01: Jazztelen, Muzikum

Egy adag saját szerzésű, ízes blues rock szám, és mellé a stílus legnagyobb hazai és külföldi dalai. Ez a Bűdi Szilárd, Géczy Viktor és Kottler Ákos nevével fémjelzett Jazztelen trió hibátlan receptje egy hangulatos koncert-estéhez, amelyből február 1-jén a Muzikum klub berkeiben ismét kijut majd egy hónapindító-adag a fővárosi közönségnek!

Jazztelen @ Muzikum jegyelővétel >>>

 

Hozzászólások

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.