Jegyelővétel Koncertajánló Zenekar hírek

AWS: Dupla platina a ‘Fekete Részem’ – novembertől őszi turné

2023.10.11.

author:

AWS: Dupla platina a ‘Fekete Részem’ – novembertől őszi turné

2023 október elején lett öt éves az AWS Fekete Részem albuma, amivel nagyon sokan ismerték meg őket, és amelyért a nyár végi Barba Negrás koncerten dupla platinalemezt vehetett át a zenekar.

“Az elmúlt egy év nagyon intenzíven telt. Rengeteg munka volt újra felvenni azt a ritmust, amit amúgy elvártunk magunktól, így kicsit el is feledkeztünk arról, milyen státuszban állhat a lemez. Ezért is érte meglepetésként az egész zenekart, amikor a Barba Negrás koncert végén átadásra kerültek a platinák. Nagyon megható pillanat volt, hálásak vagyunk mindenkinek, aki azzal támogat minket, hogy megvásárolja fizikai vagy digitális formában a zenénket.” – nyilatkozta Brucker Bence a banda gitárosa.

2023 sok mindent tartogatott már eddig is a zenekarnak, januárban mutatkozott be Stefán Tamás, az új AWS frontembere, akivel azóta kiadtak egy kislemezt, olyan dalokkal, mint az Odaát, a 2359, és a Ketten Képzeletben. Tavaszi teltházas vidéki klubturnéjukat  a Budapest Parkban zárták több ezer ember előtt, nyáron pedig visszatértek Magyarország összes jelentős fesztiváljának nagyszínpadaira. Augusztusban a Siklósi Örs Emlékalapítvánnyal közösen megrendezték az első AWS Tábort, ahonnan a visszajelzések alapján mindenki életre szóló élményekkel tért haza.

Október 28-án Londonban, a legendás The Underworld Clubban koncerteznek a Lazarvs társaságában. Novemberben országjáró őszi turnéjuk részeként a következő városokban láthatjuk őket:

11.24. Kecskemét // Ápoló >>>

11.25. Kaposvár // Hangár >>>

12.01. Budapest // Dürer Kert >>>

12.09. Debrecen // Roncsbár >>>

12.15. Tatabánya // Roxxy >>>

12.16. Szombathely // Végállomás >>>

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük