Fesztivál ajánló

Az erdélyi Electric Castle idén is odateszi magát!

2019.03.26.

author:

Az erdélyi Electric Castle idén is odateszi magát!

Idén hetedik alkalommal érkezik a bonchidai Bánffy-kastély festői  környékére az Electric Castle fesztiválA rendezvény alig néhány év alatt a térség egyik legjelentősebb eseményévé nőtte ki magát, ezt pedig az idei névsor is csak erősíti, hiszen olyan nevek lépnek fel a lélegzetelállító helyszínen 2019-ben, mint a Florence + The Machine, a Thirty Seconds To Mars, a Bring Me The Horizon, Nils Frahm vagy a Limp Bizkit.

A szervezők évről évre egyre nagyobb nevekkel állnak elő, és a rendezvény már jó ideje túlnőtte a tisztán elektronikus zenei fellépősort!  Elég csak a legnagyobbat, a Florence + The Machine-t említeni, akik lemezbemutatót tartanak majd a Bánffy-kastélyban, ahogy a Jared Leto vezette Thirty Seconds To Mars is nemrég adta ki új albumát. Az egyre népszerűbb Bring Me The Horizon pedig, ami durva metálzenekarból mostanra már-már popzenekarrá alakult, konkrétan egy hónapja jött ki legújabb lemezével, szóval aktuálisabb nem is lehetne. És akkor még nem szóltunk a Limp Bizkitről, akik állítólag szintén dolgoznak már az új anyagon, de a legprofibb szórakoztatók közé tartoznak az eddigi életművük miatt is.

Tehát már nem is kérdés, hogy zenei fronton mindenki számára tartogat valamit július 17. és 21. között Bonchida, ahová természetesen nem csak a fellépők miatt érdemes ellátogatni: a Kolozsvár melletti település ugyanis festői környezetben terül el, és ezt a fesztivál szervezői ki is használják. Nappal sokat nem kell rajta díszíteni, elég ha önmagát adja, de éjszaka, a szépsége miatt Erdély Versailles-jának is becézett Bánffy-kastély is ezerféle színben pompázik. Az a hangulat pedig leírhatatlan, amikor az ember egy XVIII. századi épület falai között bulizik.

Electric Castle 2019 eddigi fellépők

Florence + the Machine, Thirty Seconds to Mars, Bring Me The Horizon, Limp Bizkit, Nils Frahm, Metric, Chvrches, Boys Noize, The Vaccines, Chinese Man, While She Sleeps, Tommy Cash, Sofi Tukker, Kronos Quartet, MONO, Viagra Boys, Lemaitre, Handsome Furs, Zeds Dead, Zomboy, Jauz, Sigma, Infected Mushroom, The Black Madonna, Giggs, Lamb, Tokimonsta, Polo&Pan, Gang of Youths, Dub Pistols, Christian Loffler, SG Lewis (DJ Set), Rone, The Magician, Nightmares on Wax, Mella Dee,Gryffin, Detroit Swindle, Todd Edwards, Onra, Bondax, Breach, Weiss, Natasha Diggs, Hot Dub Time Machine, Sama’, Greg Wilson, Lucky Chops, The Herbaliser, The Allergies, Marc Hype, Infuze, Spy, Danny Byrd, London Elektricity, Dynamite MC, Culture Shock, Loadstar, Macky Gee, Lenzan, Pola & Bryson, Glxy

Electric  Castle 2019 jegyelővétel >>> 

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük