Koncert ajánló

Az év egyetlen önálló budapesti koncertjét adja májusban a Rómeó Vérzik

2019.04.24.

author:

Az év egyetlen önálló budapesti koncertjét adja májusban a Rómeó Vérzik

2019-ben május 10-én játszik első, és idén önállóan egyetlen alkalommal Budapesten a Rómeó Vérzik, az eseményhez méltóan pedig egy teljes életművet átölelő nagykoncerttel készül a zenekar!

A somorjai csapat története egészen 1995 nyaráig nyúlik vissza, amikor is két testvér /Kova és Koppány/ elkezdett dalokat írni, és azokat az év végén Rómeó Vérzik néven mutatták be. Azóta ezekből a trackekből lassan 25 év, 13 lemez, és sok száz fergeteges buli lett. Van tehát mit ünnepelni, így a Rómeó Vérzik idei egyetlen önálló budapesti nagykoncertje méltó helyet kap az ikonikusnak számító élőzenei szcéna, a Dürer Kert nagyszínpadán.

Május 10-én három vendég, az örökzöld AC/DC dalokat új életre keltő AB/CD, a 30 év után ismét összeállt Xenon és a Frank’n Rollaz zenekar társaságában teszi felejthetetlenné az estét a közkedvelt felvidéki kvartett. A bulin ráadásul az igazi nagy, közösen éneklős Rómeó slágerek – mint Az ördög, az isten, az élet és a halál vagy éppen a Kalózhajó – mellett a csapat bepillantást enged néhány egészen friss nótába is a most készülő lemezükről, melyek talán, a 2017-es Újratervezés című korong dalaihoz hasonlóan egyszer csak a MAHASZ lista dobogós helyén díszelegnek majd.

„Az elmúlt, lassan negyed században bebizonyítottuk elsősorban önmaguknak, hogy akár egy elszakított országrészből származó három kutyaütő rockzenész is megvalósíthatja az álmait…”

Rómeó Vérzik @ Dürer Kert jegyek >>>

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük