Koncert ajánló

Az Irie Maffia és a 30y is a Budapest Park szeptemberi menüjén!

2019.07.10.

author:

Az Irie Maffia és a 30y is a Budapest Park szeptemberi menüjén!

Két remek hazai csapat is  a Budapest Parkban búcsúztatja a szezont:  a 30y szinte a 8. szezon utolsó fellépője lesz szeptember 26-án, az Irie Maffia pedig  szeptember 13-án int búcsút az évszaknak, sőt, ezúttal egy időre a színpadok világának is!  

Szerencsére az Irie Maffia esetén szó sincs problémákról, sőt! A koncerten Sena már a kilencedik hónapban lesz a babával, sőt Busa Pista is gyermekáldás elé néz a párjával. Ennek jegyében egy hatalmas babváró bulival köszön majd el egy időre a zenekar, hogy a családjaiknak szentelhessék az időt. Aki tehát szeretne még egyszer feltankolni Irie-életérzéssel, annak itt a helye!

Szeptember 26-án tehát a 30y is megejti az idei Park-látogatását, a koncert zenei fókuszában a tavasz elején,  Ki Az Akit Még Megölelnél címmel megjelent albuma áll, de természetesen lesz bőven merítés a pécsi zenekar teljes életművéből. Az estéhez két vendégzenekar is csatlakozik: a Carson Coma és az Árnyéknyúl hangolják majd rá a közönséget az idei Park-évad egyik utolsó estéjére.

Irie Maffia @ Budapest Park jegyek >>>

30y @ Budapest Park jegyek >>>

 

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük