Hétvégi program ajánló Jegyelővétel Koncert ajánló

Bazi nagy Halloween-i programajánló

2019.10.27.

author:

Bazi nagy Halloween-i programajánló

Október utolsó napjai és a Halloween kötelezően együtt járó páros, de a héten minden még egy hosszú hétvégével is izmosodik, ami végkép kiadja a parancsot, hogy valami szórakoztatót is beleszorítsunk e pár napba. Természetesen ezt a helyzetet mi sem vehetjük félvállról, úgyhogy bele is túrtunk a heti programok sorába, és összeszedtünk nektek egy szép nagy csokorral az ünnep elé, az ünnepre és persze a hétvégére! 

Fővárosi koncertek és bulik

Budapest szokás szerint reagál az ünnepet ölelő hétre, így ha a fővároson múlik, senkinek sem pörög el koncert- vagy épp party-mentesen a hét!  (További infók és jegyek a program nevére kattintva) 

 

Vidéki koncertek és bulik

Természetesen az ország többi részét sem kell félteni: megannyi őszi turné kanyarodik be a vidéki városokba, a Halloween-i buli ziccerét pedig egyetlen jelentősebb hely sem hagyja ki, úgyhogy a körmére is néztünk pár remek lehetőségnek!  (További infók és jegyek a program nevére kattintva) 

 

Zenén túl

Tény, hogy ha valaki hűen követte ajánlóink menetét, nem kevés zenei élményben volt már része a hónapban, így könnyen lehet, hogy a novemberre-váltást kicsit rendhagyóbban szeretné megélni. Gond egy szál sem, segítünk ebben is! (További infók és jegyek a program nevére kattintva)


További őszi programok a TIXA.hu-n >>>

 

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük