Fesztivál ajánló Jegyelővétel

Bor és Rock mámor Egerben augusztusban

2022.05.21.

author:

Bor és Rock mámor Egerben augusztusban

Idén augusztusban az Egri Borrock Fesztiválba beleremeg a föld és az egri Szépasszonyvölgy. Augusztus 5-én és 6-án Magyarország egyik legnevesebb borvidékén, Egerben a rock zene szerelmeseié a főszerep. Két napon át szuper fellépők, pincetúra, rock kulturális filmvetítés, kiállítás várja az Egerbe érkezőket. További akciók és kedvezmények elérhetők a fesztiválozók számára különböző turisztikai attrakcióknál, ezzel is komplex, vonzó hétvégi programot kínálva.

A Márai Kulturális Látogatóközpont, vagyis a Szépasszonyvölgyi Szabadtéri Színpad idén megújult arculattal várja a vendégeket. Hangulatos környezetben, csocsóasztallal, fedett színpaddal és nézőtérrel, minőségi hang és fénytechnikával tökéletes helyszínéül szolgál a fesztiválnak közel 200 borospince szomszédságában.

A szervezők célja hagyományteremtő célzattal a rockzene és a borkultúra közös szeretetének népszerűsítése és a szórakozni vágyók igényeinek kielégítése minőségi környezetben érdekes kísérőprogramokkal. Továbbá a szervezők nem titkolt célja egyfajta megemlékezés is a korábbi, híres egri underground és alternatív kulturális élet irányába, aminek az otthona a Más és Egal Klub volt. Ennek okán nem csak olyan fellépőket láthatunk, akik egykor felléptek az Egal színpadán, hanem maga az egyik házigazda, Naszi fogja zárni a péntek estét egy különleges alterdizsivel.

A pénteki napon fellép a több, mint húsz éves múlttal bíró, egyik legismertebb hazai rock-metal együttes, a Depresszió, valamint színpadra lép az idén 33. életévét betöltő Prosectura, akik magukat “önkéntes tűzoltó és lendületzenekarnak” aposztrofálják. A színpadi programokat az egri Csikk Zenekar nyitja. Az estét egy hajnalig tartó punk-rock-alter dizsivel zárja Naszi (Egal).

Szombaton érkezik az Alvin és a Mókusok népszerű punk zenekar és a Fish!, a magyar “hardpop” együttes. Ezen a napon is egy egri zenekarral hangolódik a fesztivál, fellép a Kései Kitérő. Az este zárásaként Dj Silverstar válogat a punk és rock műfaj legjobb lemezeiből.

Eger az a város, ahová mindig érdemes ellátogatni, de az idei első augusztusi hétvégén ez Kötelező! minden bor és rock fogyasztó számára.

Borrock 2022 jegyek >>>

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük