Zenekar hírek

Búcsú a világjárvány idején – íme Szabó Enikő új dala!

2021.02.01.

author:

Búcsú a világjárvány idején – íme Szabó Enikő új dala!

A búcsúzás egy világjárvány nélkül sem könnyű. Ezt megénekelni hitelesen és ízlésesen, még nehezebb. Erre vállalkozott Szabó Enikő, aki éteri hangjával, őszinte hajlításaival és igényes dalszövegeivel ismét magába fordítja a hallgatót.

Enikő sokoldalú előadó, sokféle műfajban és formációban hallhattuk már. Ezek hatással vannak rá, mint szerzőre is, ami tetten érhető a már megjelent szerzői lemezén (Szoknyák a porban).

“A most hallható dal, a Búcsúzó az új, készülő anyag első publikus szerzeményeként debütált, ezúttal trió formájában, Rácz Gáborral (zongora) és Kisgyőri Krisztiánnal (nagybőgő). Az ember az érzései elől nem tud elmenekülni, akkor sem, ha véget érnek. Van, hogy elszakad a cérna, megreped a közös buborék, nem áltatjuk magunkat tovább, és kimondódnak a súlyos szavak.”- mondta Enikő.

A videoklip egyben búcsúztatja a gyötrelmes 2020-as évet, megénekli egy elválás fájdalmas pillanatait, ami sajnos a járvány miatt a megszokottnál is több embert érint. Elsősorban nekik szól a dal, de mindenkinek, aki már búcsúzott valakitől az életében. A klip főszereplői maga a szerző és a Barátok Közt sorozatból ismert színművész, Szőke Zoltán.


Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük