Jegyelővétel Koncert ajánló

Budapesten is megünnepli a Samael a 25 éves Passage-t!

2021.02.04.

author:

Budapesten is megünnepli a Samael a 25 éves Passage-t!

A svájci Samael lassan négy évtizedes történetének egyik csúcspontját, az idén 25 éves Passage albumot hozza majd el a magyar rajongóknak ősszel – egész pontosan szeptember 29-én – a fővárosba.

A lemez 1996-os megjelenése alaposan szétkönyökölne a zenekar köré felépített, alapvetően black metal-ból álló falat. A csapat ezért a perspektíva-bővítésért – és az élő dobos dobgépre cserélésért – kapott hideget és meleget is a rajongóktól, de egy valamibe nem lehetett belekötni: a tartalom szinte hibátlanra sikerült.

Az effektszőnyegből és dobképből sarjadt, lüktető,  szaggató alapok elképesztően erős, sötétséggel átitatott dallam és ének díszítést kaptak, és mindez 11 db, kozmikus energiákkal átitatott tételben – mint például a hipnotikus Rain, a pusztító Shining Kingdom és Liquid Soul Dimension, a mániákus Angel’s Decay vagy a gleccserek szépségét hordozó Moonskin – sűrűsödött össze a Passage égisze alatt.

E mestermű pecsételi majd meg a rajongók lelkét 2021. szeptember 29-én az Instantban, ahol a Passage-évforduló előtt a svéd Diabolical black metalja alapozza majd meg a hangulatot.

Samael koncert jegyek >>>


Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük