Hétvégi program ajánló Koncert ajánló

Bulik és koncertek szilveszterre

2018.12.26.

author:

Bulik és koncertek szilveszterre

Mi más is lehetne az utolsó 2018-as ajánlónk témája, mint a szilveszter! Természetesen szinte valamennyi klub és szervezőcsapat készül erre az estére, mi pedig ebből mazsoláztunk ki nektek párat, hogy biztos ne fulladjanak tétlenségbe vagy unalomba az óév utolsó és az újév első órái!

Memoryland NYE Festival, BOK csarnok

A tavalyi év sikere már előre vetítette, hogy itt valami komoly dolog rugaszkodhat neki, és a jelek szerint valóban egy új fesztivált írhatunk fel tartósan a budapesti rendezvénynaptárba, ugyanis 2018 utolsó napján már második alkalommal hozza össze az ország legnagyobb elektronikus évzáró buliját a MemoryLand NYE Festival! Ízelítő a fellépőkből: Gary Beck, Pfirter, Luke Slater, Inigo Kennedy, Budai, ISU, Cid Inc., Quivver,  Jody Wisternoff, Miss Monique, …

Memoryland NYE Festival 2018 jegyelővétel >>>


Little G Weevil Band szilveszteri koncert, Muzikum

Már valószínűleg egy fővárosi blues és soul rajongónak sem kell bemutatni Little G Weevil nevét, ezért a stílus rajongóit győzködni sem nagyon kell, hogy az év utolsó estéjének indításhoz talán az egyik legjobb fűszer a Little G Weevil Band kétfelvonásos, garantáltan nagyon hangulatos koncertje a Muzikum Klubban!

Little G Weevil Band szilveszteri koncert jegyelővétel >>>


Baby’s NYE, Hellobabybar

Lesz itt R’n’B, reggaeton, dance, house, díszletnek megkapjuk a főváros egyik legmenőbb klubját, megöltve óriási hangulattal és persze megannyi szilveszteri bulizóval! Ez, amivel a Hellobabybar méltó pontot tesz majd az óév végére!  Az éjszaka zenei felelősei Balage F, Mr Vasovski és Daan lesznek.

Baby’s NYE jegyelővétel >>>


Anker’t Szilveszter, Ankert

Kétfrontos támadással vezeti át a nagyérdeműt a 2019-es évbe az Anker’t, ahol az év utolsó éjszakáján a Jutyubdiszkó retro őrülete mellett az Oops dekadens ütemeire hömpölyöghetünk majd egy óriásit! A retro tánctéren Császár Előd is pörgeti majd a lemezeket, a megunhatatlan slágereket, amelyekre áttáncolhatjuk majd magunkat az újévbe.

Anker’t Szilveszter jegyelővétel >>>


L.A. Night One Party, Sofitel Budapest Chain Bridge

Egy szilveszter megtömve minden földi jóval: ínycsiklandozó falatok, hatalmas ételválaszték, akár korlátlan italcsomag opcióval, ehhez társul majd a fergeteges szilveszteri hangulat, amelyhez a talpalávalót DJ Vasovski és barátai szolgáltatják majd. Ha egy igazán kényeztető estére és fergeteges évzáró bulira vágysz. akkor a Sofitel Budapest a te helyed!

L.A. Night One Party jegyelővétel >>>


Micsoda Buli Előszilveszter, Analog Music Hall

A végére pedig egy előszilveszter is dukál! Ha egy igazán pörgős jampi-bulival fűtenétek fel a táncteret az év végén, akkor  december 29-én este vegyétek célba az Analog Music Hall-t, ahol a passzos hangulatot Menthol és a King Cat Rhythm szavatolja majd. Ráadásul ha stílusos jelmezben érkeztek, akkor jár egy  welcome drink is a belépőhöz.

Micsoda Buli Előszilveszter jegyelővétel >>>

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük