Koncert ajánló

Desszert Feszt 2019 koncertek az őszre

2019.08.23.

author:

Desszert Feszt 2019 koncertek az őszre

Akárhogyan is nézzük, az ősz legkarakteresebb koncertjeit idén is a Desszert Feszt Budapest szállítja majd a főváros klubjaiba, úgyhogy így a nyár végével épp ideje a körmére nézni, hogy a nyári melegítések után mily csemegéket tartogat még az idén a negyedik etapjához érkezett sorozat!

10.09: Church Of Misery, Dürer Kert

A tavaly nyári koncert után 2019 őszén a Desszert Feszt Budapest égisze alatt visszatér a japán stoner metal vonulat egyik legkarakánabb képviselője, a Church of Misery! Az október 9-i koncert a Dürer Kert falai közé veszi be majd magát, és árasztja majd el Black Sabbath alapokra masszívan építkező riffszőnyeggel.

Church Of Misery @ Dürer Kert jegyek >>>


10.10: Dopelord, Dürer Kert

Egy remek lengyel csapat, a Dopelord is beröffenti riffgyárát a fővárosban. A masszív doom zenében utazó, 2010-ben alakult csapat október 10-én ver majd tábort a Dürer Kert színpadán, ahonnan a falakat rengető riff-áradat indul majd hömpölygésnek ezen az estén, nem hanyagolva valószínűleg az év elején kihozott, friss négyszámos EP-t sem!

Dopelord @ Dürer Kert jegyek >>>


10.24: Inter Arma, Dürer Kert

Az amerikai Inter Arma nem viccel, ha elborulásról van szó, a zenéjük bármelyik horrorfilmben vagy pogány szeánsz háttérzenéjeként megállná a helyét. Hipnotikus, dühös  és elképesztően sötét dalok sorakoznak az életművükben, amelyeket nem csak albumokon, de élőben is tökéletesen rá tudnak szabadítani a közönségre.

Inter Arma @ Dürer Kert jegyek >>>


10.26: Dopethrone, Dürer Kert

A kanadai doom-szörny, a Dopethrone  is elszabadul a fővárosban az ősz folyamán! A csapat sötét szövegvilággal, és csontot roppantó rifftömeggel köszön majd be eme őszi napon a Dürer Kertbe, kiadós hazai körítéssel, ugyanis szintén ezen az estén pendíti meg a húrokat a Pozvakowski, a Shapat Terror, a Wasted Struggle, a Grizzly, az Ueum, a BORU és a Woodstock Barbie is!

Dopethrone @ Dürer Kert jegyek >>>


11.05: Godsleep, Robot

Mediterrán stoner ütemeket és ízes-füstös életérzést csempész bele az őszi felhozatalba a görög Godsleep, akik a Robot tereit töltik majd meg igen vaskos zenéjükkel november 5-én éjjel, a The Royal Freak Out társaságában!

Ingyenes


11.13: Trouble, Dürer Kert

A doom metal keresztapját, a legendás Trouble-t is elhozza Budapestre a Cudi Purci Booking koncertsorozata! A fellépésnek pedig egy nagyon karakán apropója is van: idén 35 éves a zenekar debütáló albuma, a Psalm 9, amely – a korai Black Sabbath életmű mellett természetesen – lényegében a stílus szűken vett origója.

Trouble @ Dürer Kert jegyek >>>


11.26: Earth, Dürer Kert

A minimalista drone metal mezőny legendás seattle-i gyöngyszeme, az Earth teszi tiszteletét a fővárosban, hogy a Desszert Feszt égisze alatt zenéljen egy emlékezeteset a Dürer Kertben! A koncertsorozat november 26-i eleme már igen tisztes múltat tudhat maga mögött, hiszen az idei évben már a harmadik évtizedét kezdi meg a kultuszcsapat, amelynek legutóbbi eleme, a Full Upon Her Burning Lips idén májusban érkezett meg a rajongók polcára.

Earth @ Dürer Kert jegyek >>>


12.20: Záróbál, Robot

…és persze dukál egy búcsúeste is a Desszert Feszt Budapest 2019 sorozatához, amelyet ráadásul ingyen kapunk majd december 20-án meg a Robotban! Már az is biztos, hogy ezen az estén a Shapat Terror ott lesz a hangadók között, de még megannyi vendég érkezésével számoljunk majd erre az estére.

Ingyenes


 

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük