Jegyelővétel Koncert ajánló Zenekar hírek

Detoxból biztiőr dob be a buliba: itt a Zacher Gábor klipje!

2019.12.10.

author:

Detoxból biztiőr dob be a buliba: itt a Zacher Gábor klipje!

Detox, Zacher Gábor, rocksztárok és gumipankos pincekoncert, avagy elalvástól ébredésig bulizás Volkova Krisztivel egy kicsavart történetben. Megjelent a Szabadtéri 4akkordos Performansz (SZ4P) új klipje, a Zacher Gábor.

Október végén jelent meg a Szabadtéri 4akkordos Performansz (SZ4P) második nagylemeze Rocksztárok porszívóznak címmel, ami a nyitódalból, a Zacher Gábor soraiból kölcsönözte a címet. A dalt az élet inspirálta, meg a koncertközönség soraiban feltűnő Zacher Gábor. A zenekar számára egyértelmű volt, hogy ebből bizony klipet kell csinálni, és az egyik frontember, Csóré Zoltán meg is álmodott hozzá egy szokatlanul forgatott videót, amihez a megfelelő ember a többszörös Klipszemle díjas Lippai Balázs volt. Egy sör mellett felvázolták neki az ötletet, ő pedig egyből rákapott.

„Detox, Zacher Gábor, Punk rakenroll. A téma adva volt, de ezen a sokat látott formulán illett csavarnunk egyet. A klip eseményei nem hoznak újat a szarásig bulizás témakörébe, de az eseménysort fordítva képzeltük el. Nem visszapörgetve, hanem visszafelé eljátszva. Így láthatjuk azt a szürreális világot, ahol a biztiőr a legkészebb embereket dobja be a buliba, a mentősök hányással etetnek, vagy az üres poharakba visszatöltik a mérgeket a bulizók, és hasonlók. Érdekes eljátszani a gondsz, ne hagyjátok ki!

A klip egyébként a novemberi Instantos lemezbemutatón már közel végleges formában látható volt a legnagyobb rajongók számára, de azóta elzárva tartották, hogy most, az év vége előtti őrület kezdetén, felemelt mutatóujjként mutassák be. Az SZ4P tavasszal kisebb turnéra indul, aminek keződbulija február 1-én lesz a Három hollóban a THe pUnch társaságában és egy meglepetésvendéggel. A koncerten egyébként a THe pUnch bemutatja majd soron következő, vadiúj EP-jét is, úgyhogy nagy bál lesz, ne hagyjátok ki!

SZ4P @ Három Holló jegyek >>>

 

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük