Fesztivál ajánló Jegyelővétel

Elindult a jegyelővétel az Electric Castle 2020-ra!

2019.10.22.

author:

Elindult a jegyelővétel az Electric Castle 2020-ra!

Igazi térségi nagyágyúvá növekedett és fejlődött az erdélyi Electric Castle, de ez még véletlen sem jelenti, hogy a babérjain ülne a fesztivál,  úgyhogy nyugodtan készpénznek vehetjük, hogy 2020 nyarának a derekán ismét a bonchidai Bánffy-kastély mellett lesz Európa egyik nagyrendezvény-központja!

A dátum, amit mindehhez feltétlen tartsuk fejben, az a július 15. és a július 19. közötti időszak, és jobb ha nagyon aktív 5 napra készülünk, ugyanis nem csak egy nagyon eklektikus, friss tehetségekkel és világsztárokkal spékelt fellépősort kapunk, de a kortárs művészet legjobb képviselői is rendre a rendezvény arculatát színesítik, az pedig már csak hab a tortán, hogy a térség a kontinens egyik legszebb természeti hátterét adja a fesztiválhoz!

Még ugyan kicsit korai a jövő évi Electric Castle fellépőit keresni, de az előző kiadás olyan érkezői mint például a Florence + The Machine, a Thirty Seconds to Mars, a Bring Me The Horizon, Metric, a Boys Noize, a The Vaccines, Chinese Man, a While She Sleeps, Tomm¥ €a$h, a Sofi Tukker, a London Elektricity vagy a Loadstar már önmagukban is igen jó ómenek a 2020-as etapra.

A magyar érdeklődőknek pedig külön jó hír, hogy a fesztiválra ezúttal is elérhetőek a belépők a TIXA rendszerében! Itt 39100 Ft-ért szerezhetitek be a normál bérleteket, ugyanez kempingjeggyel 49300 Ft-ba kerül, a prémium bérlet 76500 Ft-ot kóstál, ha pedig ez mellé szeretnétek egy lendülettel kempingjegyet is, akkor úgy 88400 Ft-ba kerül.

Electric Castle 2020 jegyek >>>

Hozzászólások

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.