Fesztivál ajánló

Elindult a jegyelővétel az Örvényeshegy Piknik 2019-re

2018.09.25.

author:

Elindult a jegyelővétel az Örvényeshegy Piknik 2019-re

Zalacsány-Örvényeshegyen 2018-ban sikerrel vetette meg a lábát a nyári szezonindítás legújabb kulturális bástyája, az Örvényeshegy Piknik! A rendezvény második kiadása 2019. május 24. és május 26. között érkezik, és a debütáló alkalomhoz hasonlóan ismét nívós programsorral öregbíti majd a régió hírnevét, a helyünket pedig már most bebiztosíthatjuk az eseményre!  

A pikniknek helyszínt adó Zalacsány Zala megye egyik festői települése, a Zalai dombságban helyezkedik el. Először 1019-ben említik, az 1200-as években a Pálos Rend központi jelentőségű kolostora is itt állt. A településen épült az 1500-as években a Batthyány kastély, mely ma kastélyszállóként üzemel. A volt Batthyány kúria parkja ligetes, ősfás, természetvédelmi terület, ahol a hatalmas lombhullató fák mellett egy 150 éves mamutfenyő is található. A település mindössze 9 km-re  fekszik Hévíztől, 14 km-re Keszthelytől és 17 km-re Zalaszentgróttól.

E festői helyszínen kisarjadt összművészeti fesztivál célja, hogy a hazai kulturális élet legjobbjainak segítségével egy új oldalát is megmutassa ennek a csodálatos helynek. Ennek jegyében pedig a második alkalommal is három napon át koncertekkel, színházzal, irodalmi előadásokkal, gyerekprogramokkal várja majd a rendezvény a látogatókat, ahol egyébként a helyi gasztronómia is jelentős szerepet kap.

Az Örvényeshegy Piknik 2019-re már a jegyelővétel is elindult. A belépőket december 31-ig nagyon kedvezményes, 6000 Ft-os áron szerezhetjük be a TIXA rendszerében!

Örvényeshegy Piknik 2019 jegyelővétel >>>

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük