Fesztivál ajánló Jegyelővétel

Elindult a Sziget 2020 jegyelővétel!

2019.11.14.

author:

Elindult a Sziget 2020 jegyelővétel!

Ma déltől már teljes lendülettel elkezdhetjük a Sziget 2020 felé való gondolkodást, azaz a Szitizen Prime akcióval elindult a jegyelővétel!

A Szabadság Szigete a különböző kultúrák békés találkozója, az együttlét boldog ünnepe, s nem utolsó sorban az év legnagyobb bulija, mely különböző műfajokban igyekszik a legnagyobb sztárokat illetve a legizgalmasabb előadókat felvonultatni a több száz kulturális program mellett. A szervezők már javában dolgoznak a jövő évi fesztivál programján, amire már most érdemes jegyet venni, hiszen a Szitizen Prime 24 órás akciójában kedvezményes áron juthatunk a hetijegyhez. – “Ha a Szitizen Prime vagy a másnaptól kapható Early Bird bérlet árát hét napra elosztjuk, egy szigetes nap csupán 13.700 forintra jön ki. Ez mostanában egy közepes koncert ára, de egy világsztár fellépésért például az Arénában sokszor 25-35 ezer forintot is ki kell fizetnünk. A 2020-as Sziget a világsztárok mellett ennél lényegesen több programot és élményt kínál egy felejthetetlen hét minden napjára” – mondja Kádár Tamás a Sziget főszervezője

Az első körös, így a legolcsóbb mind a hét napra érvényes Sziget Fesztivál 2020 bérletet az egynapos akció keretében 95 900 Ft-ért szerezhetitek majd be, ha pedig VIP élményt szeretnétek, akkor azért az akció keretében 199 000 Ft-ot kell fizetni. Mindezek mellé természetesen jár a Prime-ajándékcsomag is amiben ezúttal egy környezetbarát gymbag-et, egy 100%-ban organikus anyagból készült pólót egy pár zoknit és egy pakk matricát kapnak a leggyorsabb sziget-rajongók!

A 24 órás akciót követően, november 15-én déltől pedig automatikusan indul a normál jegyelővétel, ennek égisze alatt a 7napos bérlet 111 900 Ft-ba kerül majd, a szintén 7napos VIP bérlet pedig marad az akcióban is érvényes 199 000 Ft-on. És bár a rendszeres látogatók már jól ismerik a Sziget egyedi hangulatát, emlékeztetőnek íme a fesztivál idei aftermovie-ja:

Sziget 2020 jegyelővétel >>>

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük